Mircea Radu, detalii din căsnicia cu Raluca: ”Simplitatea e una dintre căile către armonie”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 31 iulie 2018, 14:07
Mircea Radu este căsătorit cu Raluca Olaru, de profesie medic oncolog, din anul 2013, însă relația celor doi a început cu mult timp înainte. Cei doi formează un cuplu discret, ferit de ochii curioșilor, și sunt părinții a doi copii, un băiețel și o fetiță care a venit pe lume anul trecut.

Raluca, soția lui Mircea Radu, preferă să stea departe de lumea reflectoarelor și este foarte rar văzută la evenimente mondene în compania soțului său: „Chiar dacă aş fi vrut să o bag în faţă pe Raluca, şi tot n-aş fi reuşit. Ea e medic, e asistent universitar, vine dintr-o altă zonă decât mine şi nu e atrasă deloc de lumea asta în care eu mă învârt”. – a explicat Mircea Radu într-un interviu acordat pentru Formula AS.

Mircea Radu sotia Raluca Olaru si copiii

Totodată, Mircea Radu a vorbit despre mariajul trainic de care se bucură alături de soția sa și a povestit care este rețeta fericirii și a armoniei în cuplu: „Ne păstrăm fericiţi făcând lucruri normale. Ieşind în natură, mâncând împreună, râzând din ni­mic, făcând câteodată excese simpatice, cum ar fi mul­tă apă pe jos la duş, sau muzica dată la ma­xi­mum, la un pasaj anume, dormind împreună cu co­piii noştri. Simplitatea, necomplicarea inutilă a lu­cru­rilor, e una dintre căile către armonie” – a mărturisit Mircea Radu pentru sursa citată.

Mircea Radu si sotia sa, Raluca Olaru

Citește și – Andreea și Cabral Ibacka își organizează timpul după o metodă ingenioasă

Citește și – Cristi Brancu, dezvăluiri neașteptate despre poveștile de dragoste ale lui Ștefan Bănică Junior

Sursă foto: Facebook, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter