Miranda Kerr a născut un băiețel

De Oana Savin, pe
Miranda Kerr și soțul ei, co-fondatorul aplicației Snapchat, Evan Spiegel, au devenit părinții unui băiețel pe care l-au numit Hart.

Modelul australian în vârstă de 35 de ani a născut luni, la un spital din Los Angeles, la orele 23:53.

Miranda mai are un copil, Flynn, din căsnicia cu Orlando Bloom, de care a divorțat în 2013, după trei ani de mariaj, notează Daily Mail.

Spiegel, în vârstă de 27 ani, și Kerr sunt împreună din 2015 și s-au căsătorit în mai 2017, la casa lui Evan din Brentwood, California.

Citește și: Miranda Kerr s-a căsătorit cu miliardarul Evan Spiegel, fondatorul aplicaţiei Snapchat

Cuplul a făcut publică sarcina în luna noiembrie a anului trecut.

În urmă cu puțin timp, Miranda a povestit cum a așteptat șase luni înainte să i-l prezinte pe Evan fiului ei, Flynn. Se pare că ea și Orlando Bloom au decis că trebuie să aștepte această perioadă înainte de a-l îmbarca pe cel mic în noile lor relații.

Evan l-a cunoscut pe Flynn, deci da, lucrurile merg bine. Orlando crede că este grozav. Acum suntem o familie modernă”, a afirmat ea atunci.

Citește și: Miranda Kerr: “Am divorţat pentru că mă bătea”

La nuntă, modelul a purtat o rochie de mireasă Dior Haute Couture, în timp ce Evan a îmbrăcat un costum tot marca Dior. Flynn, care s-a alăturat mamei și tatălui său vitreg la dansul mirilor, a strălucit într-un costum de trei piese semnat Dior.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter