Mira și Mario Fresh, fotografiați sărutându-se. Solista a postat imaginea pe Instagram

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 19 noiembrie 2021, 12:27

Mira (26 de ani) a publicat recent la Insta Story o fotografie în care este surprinsă sărutându-se cu Mario Fresh (22 de ani). Pe imagine, solista a desenat o inimioară galbenă. La rândul său, artistul a publicat la Insta Story un videoclip negru, fără sunet, pe care a desenat tot o inimioară galbenă.

Mira și Mario Fresh, fotografiați sărutându-se. Solista a postat imaginea pe Instagram

Mario formează din anul 2016 un cuplu cu Alexia Eram (21 de ani), fiica Andreei Esca (49 de ani). Perechea s-a cunoscut în vara anului 2015, la aniversarea Alexiei.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„A venit să cânte la ziua mea. (…) Mie îmi plăcea de el dinainte să fim împreună. După ne-am împrietenit pe 20 și ceva mai 2016”, a dezvăluit Alexia. Atunci, Alexia și Mario s-au întâlnit întâmplător la lansarea unei piese. De acolo, Alexia a plecat cu numărul de telefon al solistului. I-a scris, iar restul poveștii deja îl știți.

În septembrie 2021, Mira dezvăluia că ea și fostul ei iubit, toboșarul Andrei Ivan, s-au despărțit. Mira și Andrei au format un cuplu timp de 2 ani. Perechea s-a cunoscut prin intermediul pasiunii pentru muzică. „Mi-am făcut trupă și căutam inițial o chitară și chitara bass s-a transformat într-o tobă”, povestea Mira în decembrie 2020, în emisiunea „Vorbește Lumea”.

„Da, ne-am despărțit. (…) Ne-am despărțit foarte prietenește, ca să spun așa. Am decis că nu mai rezonăm. Am rezonat până într-un punct, iar, de la un punct, viziunile noastre s-au dus în direcții diferite. Nu este nicio problemă, suntem prieteni, ne înțelegem foarte bine”, declara Mira în septembrie 2021.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Alexia Eram, despre relația cu Mario Fresh: „Iubesc și îmi place să primesc iubire”

Primele imagini din casa Mirei. „Eu am zugrăvit pereții”

Alexia Eram a spus cu ce vedete s-ar potrivi Mario Fresh dacă nu ar fi cu ea

Alexia Eram și Mario Fresh, la un pas de despărțire: „Adevărat …”

„A fost o relație foarte frumoasă în care am crescut unul lângă celălalt, ne-am maturizat, am învățat lucruri, eu m-am descoperit pe mine, probabil și el pe el. A fost ok, suntem ok, suntem bine. Pur și simplu am decis că așa este mai bine pentru amândoi. Nu suferă nimeni. Nu s-a întâmplat nimic catastrofal”, a completat.

După ce a fost întrebată de o urmăritoare cum de nu suferă, Mira a completat: „Acum câțiva ani, probabil aș fi suferit foarte mult și asta pentru că nu mă cunoșteam. Nu știam să intru în contact cu mine, să mă ascult, să fiu atentă la corpul meu, la reacțiile mele, la toate gândurile care-mi trec prin cap”.

„Odată ce intri în contact cu tine, o să vezi că nu ai de ce să suferi. Suferința ți-o creezi singur. Nu vă gândiți că nu am plâns după despărțire. Am plâns amândoi. Au fost lacrimi cu o notă pozitivă și constructive. Cam asta înseamnă pentru mine suferință”, a încheiat.

Cel mai probabil, Mira și Mario au fost surprinși sărutându-se în timpul filmărilor unui nou videoclip. Se anunță, așadar, lansarea unei piese în colaborare.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter