Mioara Roman, de nerecunoscut din cauza bolii. Cum s-a prezentat mama Oanei Roman la spital

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 14 ianuarie 2021, 18:15

Oana Roman și-a dus mama la spital pentru un set de investigații complet după ce, în ultimele săptămâni, aceasta s-a simțit din ce în ce mai rău. În vârstă de 80 de ani, Mioara Roman are o formă agresivă de Parkinson și nu își mai poate folosi o mână.

Oana Roman a povestit pe Instagram cum și-a lăsat mama la spital și că urmează să o ia înapoi acasă la sfârșitul acestei săptămâni.

„Gata, am lăsat-o pe mama la spital. Norocul meu este că acolo au foarte multă grijă de pacienți. A trebuit să așteptăm un pic până s-a eliberat o rezervă. Eu a trebuit să plec pentru că am filmări”, a explicat Oana într-un Instastory.

Citeşte şi: Adevărul despre divorțul Oanei Roman de Marius Elisei. S-au certat și i-a cerut să plece din casa sa

Oana a mai spus că Mioara Roman nu a vrut să meargă la doctor fără haina de blană și eșarfa din mătase, ba mai mult a insistat să se rujeze deși știa că trebuie să poarte mască. În timp ce așteptau să se elibereze o rezervă, Mioara i-a vorbit Oanei despre cât de mult i se pare că s-a schimbat lumea în care trăim și că ea a avut parte de vremuri frumoase în tinerețe, pe când generațiile de astăzi trăiesc „vremuri ciudate”.

Citește gratuit ediția de ianuarie a revistei Unica. O găsești AICI

Zilele acestea, Oana Roman a avut probleme și cu fiica ei de 6 ani, Isa, care a făcut febră și a ajuns la spital. Se pare că probleme Isei ar fi de un „virus”, despre care Oana nu a putut da prea multe detalii.

„Isa se simte mai bine. A avut un virus pe care l-a luat de undeva, nu știu de unde. Probabil a băgat ceva în gură… A început tratamentul, se simte mai bine, nu a mai avut febră. Încă nu are voie să iasă din casă, dar este ok. Isa a rămas acasă cu tatăl ei, pentru câteva ore, cât timp sunt eu plecată”, a mai spus Oana în postarea sa.

Foto – Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter