Miley Cyrus a șocat întreaga lume când a dezvăluit ce făcea pe scenă când era doar un copil

De Oana Savin, pe Ultimul update Duminică, 23 septembrie 2018, 11:13
Și-a început cariera la o vârstă fragedă, dar înainte de a deveni vedetă internațională, Miley Cyrus a avut o ocupație la care nimeni nu s-ar fi gândit. Toată lumea a rămas șocată când a artista a dezvăluit-o.

Miley și-a început cariera ca ajutor la concertele tatălui ei, Billy Ray Cyrus. Tânăra era plătită cu 10 dolari pentru a strânge de pe scenă sutienele și lenjeria intimă pe care fanele le aruncau în Billy Ray în timpul concertelor.

Găseam câte unul mai mare și îi strigam: tată, uite, ți-am găsit cel mai mare fan!”, a povestit Miley pentru revista Rolling Stone.

La 15 ani, deja era o mică vedetă datorită rolului Hannah Montana din filmul cu același nume. Astfel, a câștigat o mulțime de fani în întreaga lume și și-a început și cariera muzicală.

Citește și: Beyonce, acuzată de vrăjitorie și magie neagră

Numele adevărat al lui Miley este Destiny Hope Cyrus, tatăl ei alegându-l deoarece s-a gândit că destinul ei va fi de a aduce speranța în lume. Totuși, în 2008, ea a ales să își schmbe legal numele în Miley, poreclă pe care tot tatăl său i-a pus-o în copilărie.

La un moment dat, el a explicat că Miley vine de la Smiley (n.r. zâmbăreț) deoarece era o fetiță veselă și zâmbăreață.

Născută pe 23 noiemrbie 1992, în Nashville, Statele Unite ale Americii. Ea a a interpretat vocea lui Penny din filmul Bolt, și a înregistrat piesa „I Thought I Lost You” din coloana sonoră a filmului cu John Travolta, piesă pentru care a primit o nominalizare la Globul de Aur.

Ca urmare a serialului Hannah Montana a fost creat un film numit Hannah Montana: Filmul. Filmul a fost lansat pe 10 aprilie 2009în Statele Unite.

În 2008 Miley a apărut în topul revistei Time „Cele mai influente 100 de persoane din lume”. În 2008, revista „Forbes” a clasat-o în topul Celebrity 100 pe locul 35, cu încasări de peste $25 milioane de dolari, iar în 2009 pe locul 29.

Citește și: J Balvin este marele favorit al premiilor Latin Grammy

De la începutul turneului Wonder World Tour Miley a vândut peste 14 milioane de albume.

Vedeta are cinci frați și surori.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter