Miley Cyrus și Liam Hemsworth își doresc să devină părinți

De Oana Savin, pe
Miley Cyrus și Liam Hemsworth își doresc să devină părinți, artista fiind pregătită să devină mamă.

După ce s-a speculat că cei Miley (25 ani) și Liam (28 ani) s-au despărțit, o prietenă de-a artistei a declarat că cei doi se înțeleg de fapt foarte bine. Ba chiar mai mult, ei își doresc să devină părinți și exersează foarte mult pentru ca bebelușul să devină o realitate.

Amândoi au fost de acord că sunt în locul în care se simt pregătiți să devină părinți”, a declarat o prietenă de-a cântăreței pentru Hollywood Life.

Nu se grăbesc, nu se întâmplă nimic dacă nu se întâmplă chiar acum (n.r. dacă Miley nu rămâne însărcinată)”, a mai spus sursa citată.

Citește și: Gabriela Cristea i-a rupt turta fetiței sale. Ce a ales Victoria de pe tavă. FOTO

Însă, cei doi artiști se pregătesc pentru viața de familie. Miley a achiziționat o proprietate în orașul său natal, Franklin, Tennessee, pe care a dat 5.8 milioane dolari, în august 2017.

Potrivit E! News, Liam s-a mutat acolo recent, pentru a-și petrece tot timpul cu logodnica sa.

De curând, Miley a apărut într-o fotografie în care ține în brațe un bebeluș, arătând că se înțelege de minune cu copiii și i-ar sta foarte bine în postura de mămică.

Miley Cyrus și Liam Hemsworth se consideră căsătoriți

Își doresc un copil și sunt logodiți, însă nu se aude nicio veste despre o posibilă nuntă. Și asta pentru că ei se simt ca și cum ar fi deja căsătoriți.

Citește și: Justin Theroux a vorbit pentru prima dată despre divorțul de Jennifer Aniston: „A fost devastator”

Miley și Liam se consideră căsătoriți. Fac referire unul la celălalt ca și cum ar fi, așa că este un pic confuz. Dar Miley jură că nu s-au căsătorit cu adevărat și spune că s-ar putea să nu o facă niciodată. Vor să aibă o familie și să fie împreună pentru totdeauna, dar s-ar putea să nu se căsătorească legal niciodată”, a mai afirmat prietena lui Cyrus.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter