Mihai Trăistariu, mesaj de la mama lui din lumea de dincolo: “Mi-a zis că voi câștiga Eurovision“

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 16 ianuarie 2019, 12:21
Mihai Trăistariu a anunțat în urmă cu câteva zile că s-a retras din competiția pentru Eurovision 2019, explicându-și atunci și motivele. Cu această ocazie, artistul a fost invitat într-o emisiune de televiziune, unde, dincolo de acest subiect, Mihai Trăistariu a vorbit despre relația pe care a avut-o cu părinții săi, în special cu mama sa, dar și despre viața sa amoroasă.

Mihai Trăistariu, în vârstă de 39 de ani, a făcut mărturisiri emoționante despre mama sa, care s-a stins din viață în urmă cu ceva timp. Artistul a povestit că o visează destul de des și primește mesaje din lumea ed dicolo, comunicarea celor doi continuând și după moarte: „Părinții mei nu mai sunt în viață. Pe tata l-am visat o singură dată mort, l-am visat nasol. El a murit când aveam 17 ani. Pe mama o visez mai des, relația era mai strânsă. Tata era violent, îmi era frică de el. Mama era blândă, cuminte, îmi semăna. Nu știu cât cred că îmi dă semnale, cert este că acum câțiva ani am visat că mi-a zis că voi câștiga Eurovision când eram îmbrăcat în alb. O visez vie, vorbindu-mi, făcând mâncare. O văd la modul firesc, ca și cum încă e acolo.”, – a povestit Mihai Trăistariu, la emisiunea „Răi Da’ Buni”, de la Antena Stars.

Mihai Traistariu

Mihai Trăistariu a explicat, totodată, care este motivul pentru care nu poate avea o relație cu o femeie, care este cauza legăturilor de scurtă durată care nu reușesc să prindă rădăcini: “De ce nu m-am așezat la casa mea? Până și eu sunt surprins cumva pentru că mă plâng unora pentru că mi se pare că sunt superb ca om. Poate am făcut eu câteva greșeli, lăsând la o parte pozele acelea, ca om în general, sunt sufletist, darnic. N-am stat singur niciodată, nu-mi place singurătatea. Nu țin relații, probabil tocmai cumințenia astea le îndepărtează. Vor ceva mai zdravăn. N-am intrat în panică. Am avut o relație, a dispărut, nu sunt îndrăgostit. Sunt iubitor de iubire, eu primesc multe apropouri de la fete, de toate felurile. Îmi trimit multe poze, majoritatea, cred că 75% dintre fete nu vor decât sex. Nu mă tentează chestia asta, nu mă interesează curvăsăreala, nu-mi stă în fire, probabil moștenesc asta de la părinți, m-au educat în așa fel”, – a declarat Mihai Trăistariu pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter