Mihai Mitoșeru regretă divorțul de Noemi: „Am fost fraier!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 18 februarie 2022, 15:58

La sfârșitul anului 2019, Mihai Mitoșeru (44 de ani) și Noemi (32 de ani) au divorțat după o relație de 13 ani. Cuplul s-a cununat civil în 2015, dar nu au mai apucat să facă și nunta religioasă. La momentul respectiv, Mihai Mitoșeru susținea că unul dintre motiovele despărțirii ar fi fost și meseria lui Noemi.

Și meseria ei a cam distrus relația asta. Eu veneam obosit și când aveam timp liber, voiam să îl petrec cu ea. Făceam tot posibilul să fim împreună. Nu putem să ne împăcăm și să trăim ca în ultimul an. Ne era mai bine în perioada când nu eram căsătoriți. Eram fericit că o făceam pe ea fericită! – declara vedeta de la Kanal D.

Recent, Mitoșeru a vorbit din nou despre divorț și a spus că și el a avut o mare parte din vină pentru încheierea relației cu Noemi.

Citeşte şi: Minodora, despre scandalul de la Eurovision: „Se face discriminare. La noi e blamată culoarea pielii!”

Citeşte şi: Ce a spus Anamaria Prodan despre poza prelucrată în Photoshop devenită virală

Citeşte şi: Andreea Bălan își mai dorește un copil: „Aș apela la o mamă surogat”

Citeşte şi: Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea s-a încheiat: „A fost o relație karmică”

Am divorțat… că am vrut să divorțez, că am crezut că e bine să divorțez, am greșit, recunosc, n-am știut să apreciez omul de lângă mine, pentru că niciodată nu apreciezi ce ai lângă tine, apreciezi după ce nu mai ai. Am făcut multe greșeli, întotdeauna când faci greșeli, nu-ți dai seama. Ai impresia că tu n-ai făcut nimic și că celălalt e vinovat, chiar și pentru greșelile tale.

Am divorțat, că am fost fraier… – a spus prezentatorul de televiziune, potrivit wowbiz.ro.

După divorț, apropiații cuplului spuneau că nu au înțeles cu exactitate ce a provocat dintre ei, deoarece Mitoșeru își dorea foarte mult să-și întemeieze o familie.

Am înţeles că şi-au dorit cumva să îşi regleze problemele şi ştiu că ar fi vrut să apeleze şi la un psiholog, nu ştiu dacă până la urmă au făcut chestia asta, şi acum am aflat şi eu că el a scris faptul că până la urmă n-au reuşit să se înţeleagă. Mi-a spus că situaţia este la fel şi că nici el nu înţelege ce se întâmplă. Mie îmi pare foarte rău pentru că știu cât de mult își dorea el să-și facă o familie și să trăiască cu fata asta, pe care chiar cred că o iubește foarte mult – a spsu Oana Roman, prietenă apropiată a lui Mitoșeru.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter