Camelia Mitoșeru nu a suferit un atac celebral. Ce a pățit, de fapt, actrița

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 23 noiembrie 2021, 12:52

Camelia Mitoșeru (70 de ani) a fost transportată de urgență la Spitalul Floreasca din București, pe 8 noiembrie 2021. În prezent, actrița este în continuare internată, starea ei fiind atent monitorizată de către medici.

Camelia Mitoșeru, de urgență la spital cu mama sa

„S-a întâmplat ieri, chiar de ziua mea (n.red.: Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril). Am vorbit cu ea pe la 18:00, era bine, era veselă, am râs împreună la telefon. Apoi, am sunat-o pe la 21:00, nu mi-a răspuns și m-am îngrijorat. Știam că luase un theraflu și acel medicament poate să provoace somnolență, așa că am insistat”, a declarat Mihai Mitoșeru, în exclusivitate pentru Fanatik.

„Am mers peste ea și am găsit-o în cameră. Stătea în fund, dar nu putea vorbi deloc. Am dus-o de urgență la spital, la Floreasca, medicii au preluat-o imediat. Acum este pe tratament pentru AVC, medicii știu mai bine diagnosticul”, a mai spus prezentatorul.

„Nu am putut vorbi cu ea. Am înțeles de la doamna doctor neurolog care se ocupă de ea că poate vorbi acum, nu foarte bine, dar e totuși un pas înainte. Acum, ce să zic? Stau și mă uit pe pereți, la tavan, mă rog la Dumnezeu să fie mama bine, să își revină”, a încheiat.

Camelia Mitoșeru nu a suferit un AVC

Deși inițial s-a spus că ar fi suferit un atac cerebral, Camelia Mitoșeru a primit un alt diagnostic de la medici. Aceasta a avut o criză compulsivă pentru că nu a luat tratamentul care i-a fost prescris după operație suferită la începutul acestui an.

„Nu a fost AVC! Mi-a zis doctorul că a ieșit foarte clar din interpretarea RMN-ului! A făcut o criză convulsivă din cauza faptului ca nu a mai luat Levetiracetam ultimele zile, pastile care se iau după operație”, a declarat Mihai Mitoșeru pentru Fanatik.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

În ce relații au rămas Mihai Mitoșeru și Noemi după despărțire

Gina Matache, mama Deliei, a avut COVID-19. Cum se simte acum artista

Adriana Bahmuțeanu, amenințată cu moartea: „A scos un pistol și mi l-a pus la cap”

La începutul anului acesta, mama lui Mihai Mitoșeru a fost operată, „având o tumoră benignă – meningiom”. „Operația s-a terminat cu succes! A durat mult, dar nu au fost probleme! Acum să sperăm că se va recupera cât mai repede! Mulțumim lui Dumnezeu, domnului doctor și tuturor celor care au fost lângă noi! 🙏”, a scris prezentatorul TV atunci, pe Facebook.

După operație, din cauza vârstei și a problemelor pe care le are cu tensiunea, câteva vase de sânge s-au spart în zona operată. În vara anului 2020, după ce Mihai a fost operat din cauza varicelor, mama lui a avut nevoie de un consult medical din cauza aceleiași probleme. 

„Nu fac bine deloc! Mi s-au umflat picioarele și m-am speriat. M-am dus la clinica unde s-a operat Mihai. Dar nu e de operat la mine. Mi-au dat un tratament. Am avut noroc. Da, tot așa, probleme cu varicele, ca Mihai, numai că la mine nu sunt pe afară, sunt pe dinăuntru. De-aia m-am și dus când am văzut că mi s-au umflat amândouă picioarele! Am patru zile de tratament”, a spus actrița atunci, pentru Antena Stars.

Încă din copilărie, Camelia Mitoșeru a fost îndrăgostită de teatrul de revistă, ulterior pătrunzând în această lume și având numeroase spectacole în toate colțurile lumii, de la Israel și China, la SUA și Japonia, precum și în Australia.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter