Cine este și cu ce se ocupă fosta iubită a lui Mircea Badea

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 13 octombrie 2021, 12:58

Relația solidă din Mircea Badea (47 de ani) și Carmen Brumă (43 de ani) nu mai este o noutate pentru nimeni, dar v-ați întrebat vreodată cine a fost iubita omului de televiziune înainte ca el să-și cunoască partenera actuală? Badea și Brumă sunt împreună de peste 20 de ani, au băiețel, Vlad (7 ani), dar nu sunt căsătoriți.

Înainte de a se cupla cu Carmen Burmă, Mircea Badea a avut o relație de aproape șapte ani cu o colegă de breaslă, Diana Duhanov. Diana a absolvit Facultatea de Jurnalism din Chișinău, a cochetat cu presa, advertisingul, marketingul, a fost brand manager la Ursus, iar din 2004 deține funcția de Director Executiv Resurse Umane în cadrul OTP Bank România.

Citeşte şi: Mircea Badea și Carmen Brumă, fotografie rară în mediul online: „La cererea publicului”

Citeşte şi: Una dintre fiicele lui Mihai Morar are COVID-19. Reacția prezentatorului: „Vai, mama noastră de țară!”

Citeşte şi: Iulian Vrabete, de la Holograf, după ce s-a vindecat de COVID-19: „Sistemul medical românesc e eficient și curat!”

Citeşte şi: Anamaria Prodan, după anunțul divorțului: „Laurențiu Reghecampf este soarele familiei noastre!”

Diana a fost iubita lui Badea între 1995 – 2002. Câțiva ani mai târziu, după despărțirea de Badea, Diana Duhanov s-a căsătorit cu Claudiu Mișa, hairstylist și proprietarul unui salon de coafură și înfrumusețare din Dorobanți, București. Diana și Claudiu au împreună o fată, Sonia, în vârstă de 12 ani, potrivit wowbiz.ro.

Carmen Brumă, secretul relației de peste 20 de ani cu Mircea Badea

Carmen Brumă l-a cunoscut pe Mircea Badea prin intermediul lui Mihai Mitoșeru. La vremea respectivă, Brumă era asistenta emisiunii “Noaptea târziu”, ai căror moderatori erau Badea și Oreste. Relația dintre ei a început în 2000, iar de atunci cei doi formează unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri din showbiz-ul românesc.

Carmen Burmă dezvăluia în urmă cu câțiva ani că secretrul relației lor stă în echilibru și nici de cum în formalități, cum este căsătoria.

“Longevitatea în cuplu nu are legătură cu nişte simple formalităţi. Sunt suficient de multe acte în viaţa mea în acest moment. De ce aș mai face nuntă? După 400 de pupături îţi cam dispare cheful de nuntă. În plus, evenimentul în sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung. Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami”, spunea Carmen Brumă.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter