Camelia Mitoșeru, despre internarea în spital: „Am văzut moartea cu ochii!”

De Unica.ro, pe

Camelia Mitoșeru (70 de ani) a fost transportată de urgență la Spitalul Floreasca din București, pe 8 noiembrie 2021. Deși inițial s-a spus că ar fi suferit un atac cerebral, actrița a primit un alt diagnostic. Camelia Mitoșeru a suferit o criză compulsivă fiindcă nu a respectat tratamentul care i-a fost prescris după operație suferită la începutul acestui an.

Camelia Mitoșeru, despre internarea în spital: „Am văzut moartea cu ochii!”

„Nu a fost AVC! Mi-a zis doctorul că a ieșit foarte clar din interpretarea RMN-ului! A făcut o criză convulsivă din cauza faptului ca nu a mai luat Levetiracetam ultimele zile, pastile care se iau după operație”, a declarat Mihai Mitoșeru pentru Fanatik.

La începutul anului acesta, mama lui Mihai Mitoșeru a fost operată, „având o tumoră benignă – meningiom”. „Operația s-a terminat cu succes! A durat mult, dar nu au fost probleme! Acum să sperăm că se va recupera cât mai repede! Mulțumim lui Dumnezeu, domnului doctor și tuturor celor care au fost lângă noi!”, a scris prezentatorul TV atunci, pe Facebook.

Recent, invitați în emisiunea WOWnews, Camelia și Mihai Mitoșeru au vorbit despre momentele dificile prin care au trecut de curând. „Am văzut moartea cu ochii! Gândiți-vă să nu poți să scoți un cuvânt, este înfiorător! În al doilea rând, să nu știi ce să faci. M-am trezit pe jos, în bucătărie, cu cioburile pe mine. Mă dusesem să îmi fac un ceai, exact de ziua lui Mihai, și după ce l-am amestecat nu mai știu nimic. M-am trezit în fund, cu tot ceaiul vărsat pe lângă mine”, a declarat actrița.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

În ce relații au rămas Mihai Mitoșeru și Noemi după despărțire

Gina Matache, mama Deliei, a avut COVID-19. Cum se simte acum artista

Adriana Bahmuțeanu, amenințată cu moartea: „A scos un pistol și mi l-a pus la cap”

„Am răspuns la telefon, dar nu puteam să vorbesc, în afară de niște sunete. Voiam să spun ceva și în clipa aia simțeam cum îmi pierd iar cunoștința. Eu nu credeam în pastile. Am o pungă cu medicamente și sunt întregi. De-a lungul anilor, eu așa am procedat. Doctorița de familie îmi făcea o rețetă, iar pe jumătate luam, jumătate nu. Și niciodată nu s-a întâmplat nimic”, a continuat.

„A fost doar criză convulsivă și nu a fost atac cerebral”, a completat Mihai Mitoșeru. „Am mers peste ea și am găsit-o în cameră. Stătea în fund, dar nu putea vorbi deloc. Am dus-o de urgență la spital, la Floreasca, medicii au preluat-o imediat”, a mai spus prezentatorul la începutul lunii noiembrie, în exclusivitate pentru Fanatik.

Încă din copilărie, Camelia Mitoșeru a fost îndrăgostită de teatrul de revistă, ulterior pătrunzând în această lume și având numeroase spectacole în toate colțurile lumii, de la Israel și China, la SUA și Japonia, precum și în Australia.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter