Mihai Mitoșeru iubește din nou, la aproape 3 ani de la divorț

De Unica.ro, pe

Mihai Mitoșeru (47 de ani) iubește din nou la aproape 3 ani de la divorțul de fosta soție, Noemi Dragomir (35 de ani). Mihai și Noemi s-au separat la finalul anului 2019, după 13 ani de relație, dintre care patru de mariaj.

Mihai Mitoșeru iubește din nou, la aproape 3 ani de la divorț

„Am cunoscut o fată și care e chiar ok! Dar suntem la început, ne vedem! Eu încă sunt fricos, pentru că mă gândesc, nu se poate, prea e ok! Trebuie să aibă ea o problemă!”, a declarat Mihai Mitoșeru, pentru Click!.

În cadrul aceluiași interviu, prezentatorul TV a dezvăluit că, deși este deschis unui nou mariaj, nu ține neapărat să facă acest pas.

„Da! Dar nu am de-astea! Eu am terminat divorțul pupându-mă cu soția mea și plângând amândoi, nu… Dar nici nu pot să spun că aș putea să am o relație doar ca să am și cu oricine doar ca să am o relație. Asta nu!”, a mărturisit.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: În ce relații au rămas Mihai Mitoșeru și Noemi după despărțire

Citește și: Camelia Mitoșeru, despre internarea în spital: „Am văzut moartea cu ochii!”

De ce s-au despărțit Mihai Mitoșeru și Noemi?

„Eram foarte coleric. Mă enervam, dar aveam și motive, pentru că ea era foarte rece. Într-o noapte ne-am certat foarte tare, a plecat la mama ei și a zis să ne despărțim. Mie îmi e mai greu că am rămas singur într-o casă mare. E greu să fii singur. Ea s-a bucurat ca un copil că nu mai spală vasele și nu mai face de mâncare. Deși niciodată nu am pus-o să facă asta! Ea are impresia că dacă ne-am despărțit e mai liniștită. (…) Eu am înțeles unde am greșit”, declara Mihai Mitoșeru în 2019, în emisiunea „Teo Show”.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter