Surprinzător ce fac Mihai Mitoșeru și Noemi la un an de la divorț: „Își dau telefoane, se întâlnesc…”

Ultimul update Marți, 06 iulie 2021, 11:20
Mihai Mitoșeru și Noemi au divorțat în anul 2020, dar mama prezentatorului TV susține că relația dintre cei doi nu s-a răcit, ci din contră.

Fosta soacră a lui Noemi a dat detalii despre relația actuală dintre Mihai Mitoșeru și Noemi, sugerând că ar mai exista șanse de împăcare pentru aceștia. Cei doi au fost împreună timp de 15 ani, căsătorindu-se în 2005. Însă neînțelegerile i-au făcut să ia hotărârea de a-și despărți drumurile.

Camelia Mitoșeru, mama lui Mihai, a dat de înțeles că sentimentele celor doi nu s-au stins complet. Ea a vorit la Antena Stars despre relația care este acum între Mihai Mitoșeru și Noemi. Aceștia încă vorbesc la telefon, se întâlnesc și iau masa împreună, conform femeii. Momentan, niciunul dintre ei nu s-a aventurat într-o nouă relație.

„E o relație frumoasă între ei, chiar dacă nu sunt împreună”, a spus Camelia Mitoșeru, citată de Spy News. „Își dau teleofoane, se întâlnesc, merg la restaurante, mănâncă împreună. Nu are de ce să îmi spună dacă vor fi împreuna sau nu. Treaba lor. E o intimitate în care eu nu mă bag”.

Citește și: Andreea Marin, declarație surprinzătoare: „Ce dacă semăn cu Lavinia?”

Citește și: Fulgy, acuzații grave la adresa părinților lui, Viorica și Ioniță de la Clejani

Citește și: EXCLUSIV! Cum își menține Andreea Ibacka silueta în timpul sarcinii

Citește și: Soprana Daniela Vlădescu, despre fosta relație cu Nicu Ceaușescu: „Am primit amenințări că voi fi distrusă”

De asemenea, Mihai Mitoșeru se pregătește să își sărbătorească ziua de naștere la un restaurant din București, împreună cu familia și prietenii, iar la petrecerea invitat-o și pe Noemi. Ea l-a și sunat pe prezentator să îi ureze „la mulți ani”, luând-o înaintea mamei lui.

„Vreau să îi doresc din tot sufletul să găsească pe cineva, să îl pună pe linia de plutire că a suferit destul doi ani după Noemi”, a mai declarat Camelia Mitoșeru. „Eu o iubesc la fel de mult pe Noemi, dar asta este situația. Ea l-a sunat înaintea mea la 00:00 pentru că a fost șmecheră. I-a urat numai lucruri bune. A vorbit la un restaurant cu specific libanez. M-a invitat și pe mine, dar nu știu daca merg. S-ar putea să îi fac o surpriză. Cadou o să primească de la ea, că și el i-a dat cadou. A invitat-o și pe ea la restaurant”.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter