Mihai Mitoșeru a postat pe rețelele de socializare prima poză cu mama sa după operația la cap. Cum arată Camelia Mitoșeru

De Unica.ro, pe
Mihai Mitoșeru a postat în mediul online prima fotografie cu mama sa după ce aceasta a suferit o operație la cap și a anunțat că actrița s-a întors acasă. Cum arată acum Camelia Mitoșeru. 

Camelia Mitoșeru a fost operată de curând, după ce i-a fost descoperită o tumoră beningă-meningiom la nivelul capului.

„Și-a revenit. Se alimentează, se deplasează singură. Nu are niciun deficit de mișcare. Din punct de vedere neurologic și al stării fizice este foarte bine. A plecat cu Mihai de mânuță, pe picioarele ei, acasă. Considerăm vindecat cazul chirurgical. Suntem în legătură, există un tratament acordat. Este oficial și ținem legătura în continuare cu doamna mai departe, orice solicitare va fi oricând binevenită și vom răspunde. Nu are nicio interdicție. Se recomandă să stea cât mai mult la pat”, a declarat neurochirurgul Vlad Ciurea după operație.

Citește și: Ce probleme de sănătate are mama lui Mihai Mitoșeru?

La doar câteva zile după ce a fost externată, aceasta a acuzat stări de rău și a ajuns din nou la spital. Se pare că actrița nu s-a alimentat cum ar fi trebuit, iar pastilele prescrise în urma operației la cap sunt foarte puternice.

Marți, 23 februarie, Mihai Mitoșeru a făcut o postare pe rețelele de socializare în care a anunțat că mama sa s-a întors acasă. Acesta a atașat și o fotografie în care actrița Camelia Mitoșeru apare rasă în cap, dar cu zâmbetul pe buze.

Citește și: Mihai Mitoșeru dezvăluie motivul real al divorțului de soția sa

„Mama a venit acasă! Operația a fost un real succes, dar vârsta, tensiunea, frica, și-au spus cuvântul după! A trebuit sa meargă iar la spital, dar acum e bine! Să dea Dumnezeu ca recuperarea să dureze cât mai puțin!” – a transmis prezentatorul TV pe Facebook.

Sursă foto: Facebook

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter