Mihai Constantinescu, al treilea stop cardio-respirator

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 14 mai 2019, 13:05
Mihai Constantinescu (73 ani) se află în stare gravă la spital, după ce a suferit un al treilea stop cardio-respirator. Potrivit medicilor, șansele de supraviețuire ale artistului sunt minime.

Cântărețul este internat la Spitalul Floreasca din Capitală, la secția de Terapie Intensivă. Acesta a suferit, luni dimineață, un stop cardio respirator și a fost găsit de soția lui, Simona Secrier, fără cunoștință. Medicii l-au resuscitat timp de 20 de minute.

Pe timpul nopții, Mihai Constantinescu a mai făcut un stop cardio-respirator, precum și o hemoragie cerebrală.

Simona Pintea, despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat, marți, că Mihai Constantinescu este în continuare în stare foarte gravă, fiind internat pe Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca. Aceasta a cofirmat cel de al doilea stop cardio-respirator suferit de iubitul cântăreț.

Singura informație pe care o am și o pot confirma e că artistul, din păcate, se află în stare foarte gravă la Terapia Intensivă a Spitalului Floreasca. El a fost internat ieri dimineața (luni dimineața -n.r.), a venit în Unitatea de Primiri Urgențe în stop cardio-respirator, a fost resuscitat, intubat, internat pe terapie intensivă. Se pare că azi noapte a mai repetat stopul, prognosticul e rezervat, din ceea ce spun medicii”, a declarat Pintea, citată de Mediafax.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter