Wow! Mihai Bendeac şi-a schimbat look-ul. Îţi place cum îi stă?

De Erika Chivu, pe

Actorul Mihai Bendeac şi-a schimbat look-ul pentru noul lui proiect, „Românii au artişti”. Îţi place cum îi stă?
După „România dansează” şi „Teatru TV”, Mihai Bendeac pregăteşte un nou proiect, o emisiune care se anunţă a fi cu totul specială. Pentru aceasta, actorul şi-a schimbat look-ul, imaginea fiind postată pe contul său de Facebook.
Crezi că îi stă bine cu mustaţă?
Wow! Mihai Bendeac şi-a schimbat look-ul. Îţi place cum îi stă?
Noua emisiune a lui Mihai Bendeac se va numi „Românii au artişti” şi va consta în patru show-uri „vintage”, filmate alb-negru şi concepute de Mihai Bendeac, împreună cu regretatul umorist Dan Mihăescu.
L-am ajutat pe nenea Dan sa conceapa, sa adune, cu ultimele puteri, patru show-uri de divertisment. Exact asa cum se faceau in anii 60-70. Era fericit ca un copil. Nu-i venea sa creada ca poate face, in 2013, exact ce facea cu Toma sau Bibanu. Am scris amandoi cu creionul, ne-am afundat in arhiva, am conceput totul ca si cum ne-am fi intors in timp. Mi-a spus, la un moment dat, ”Misule, e bine ca Romanii au Talent. Dar sa nu uitam ca Romanii au Artisti…

Asa am numit aceste patru emisiuni. ”Romanii au artisti”. Asa cum i-am promis lui nenea Dan, voi filma alb-negru, cu aparatura de atunci si oamenii care mai sunt in viata (inclusiv Doina Levintza, sper). Voi conduce, pe toata perioada filmarilor, o Dacie 1300 si ma voi imbraca precum in 1970. Altfel nu pot crea un show cu adevarat Vintage. Asadar, in luna APRILIE, 4 show-uri precum in anii frumosi”, a scris Mihai Bendeac pe Facebook în luna ianuarie.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter