Mihai Bendeac despre religie şi femei. Vezi ce spune!

De Unica.ro, pe

Mihai Bendeac are păreri clare despre religie pe care le-a expus nu o dată pe blogul lui şi pe pagina de Facebook, unde cei mai mulţi fani s-au declarat scandalizaţi, dar alţii i-au dat dreptate. Uite ce a mai spus acum!
Fanii lui Mihai Bendeac ştiu deja că acesta crede în Divinitate, dar nu crede în religie. Actorul a vorbit încă o dată despre acest subiect pe pagina lui de Facebook.
A început cu o părere despre femei, spune el pentru a atrage atenţia cititorilor: „Îmi plac femeile imorale. Ador femeile instinctuale. De ce? Morala e ceva prestabilit de societate. Instinctul e al nostru şi are întotdeauna dreptate.
Apoi, Mihai a trecut la religie. Dacă m-aş fi născut pe o insulă şi nu aş fi auzit vreodată de religie, aş fi crezut în MINE! Asta nu înseamnă că nu există acel CEVA primordial, de la care a plecat totul. Asta numim Divinitate.
După care a început să critice obiceiurile şi superstiţiile pe care le avem mulţi dintre noi: „Dar a considera ca aceasta Divinitate se uita daca tinem post de dulce, daca spalam duminica sau daca pupam icoane, este absolut derizoriu. Mai ales ca alte 5 miliarde de oameni cred altceva. Si Universul e mare…

Divinitatea vrea sa crezi in Tine! Fiindca faci parte din Ea. Si ai aceleasi puteri. E logic. Daca toti suntem ”copiii” aceleasi entitati sau molecule primordiale, rezulta ca mostenim acelasi ADN. TOTUL este posibil. Fiindca nu exista destin. E cea mai mare aberatie. Nu cred ca noi traim intr-o lume. Ci cred ca noi suntem creatorii.
Ce părere ai despre cuvintele lui Mihai Bendeac? Eşti de acord cu el?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter