Mihai Albu, ținta unei escrocherii online. Designerul era să rămână fără 1.300 de euro din cauza unui e-mail

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 08 martie 2021, 16:06

Mihai Albu și Silviana Rîciu au fost recent ținte ale unor escrocherii în mediul online. Designerul de încălțăminte și interpreta de muzică populară au povestit cum era cât pe ce să rămână fără bani în conturile persoanle din cauza hackerilor.

Mihai Albu a explicat că a primit un e-mail în care a fost anunțat că trebuie să ridice un colet de la poștă  și în care i-au fost cerute datele de pe card. Designerul s-a conformat cerințelor din mail, iar după o oră a mai primit un mesaj cu o sumă de plată de 1.300 de euro.

Citește gratuit ediția de martie a revistei Unica. O găsești AICI

„Eu obișnuiesc să îmi comand de pe tot felul de site-uri. Iar la un moment dat mi-a venit un e-mail prin care îmi spuneau că aș avea ceva de plată la poștă ca să ridic un colet. Și trebuia să îmi trec datele de card, le-am trecut și după o oră am primit mesaj că plata este de 1.300 de euro. Am sunat la bancă, le-am trimis mail-ul și mi-au blocat cardul imediat. S-a adeverit că era o tentativă de fraudă”, a dezvăluit Mihai Albu pentru Antena Stars.

Citeşte şi: Mihai Albu a răspuns acuzațiilor fostei lui soții, Iulia Albu

Situația a fost diferită în cazul artistei de muzică populară. Silviana Rîciu și-a pus un obiect la vânzare, dar cumpărătorul „ideal” s-a dovedit a fi un impostor care îi voia banii din cont. Din fericire, soțul său  a împiedicat-o să își dea datele de pe card.

Foto – facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter