Mihai Albu nu și-a putut suna fiica de Paște. „Mi-ar fi plăcut să o sun”

De Unica.ro, pe

Iulia (39 de ani) și Mihai Albu (58 de ani) au decis să se separe în anul 2013, după opt ani de mariaj. Fostul cuplu are împreună o fiică, Mikaela, în vârstă de 11 ani. Mihai Albu a dezvăluit de curând că nu și-a putut suna fiica de Paște.

Mihai Albu nu și-a putut suna fiica de Paște. „Mi-ar fi plăcut să o sun”

Mikaela locuiește cu mama ei. „Paștele acesta, datorită faptului că a fost o vacanță de primăvară mult mărită, eu am avut dreptul la o treime [din timp]. Am avut fetița la mine 10 zile. Încă este vacanță, și mâine. Acesta ar fi motivul principal pentru care nu am petrecut sărbătorile cu fetița mea. M-a sunat ieri.

Ea are telefonul restricționat, așa a vrut mama ei, nu poate fi sunată de nimeni și nu poate suna pe nimeni, doar [pe] mama și [pe] iubitul mamei ei. Mie nu mi se pare normal.

Trebuie să se remedieze, fetița mea, dacă vrea să îmi spună indiferent ce, să poată să mă sune când vrea ea. Să fie 2 ani și jumătate, trei ani…”, a spus Mihai Albu pentru Antena Stars, potrivit Spynews.

„Eu i-am cumpărat telefonul și ea [Iulia] i l-a restricționat. Ideea ar fi că este restricționat să nu stea pe telefon să se joace. Se poate restricționa pentru jocuri, dar fetița să poată să sune oricând. Foarte puțin mă interesează că iubitul ei [Iuliei] poate să o sune, problema mea e că eu nu pot să o sun, nici părinții Iuliei și nici mama mea.

Îmi spune că, dacă vreau să vorbesc cu fetița, să o sun pe ea. Am sunat acum 3 zile pe mama fetei și am cerut să vorbesc cu Mica, nu era acasă și a zis că o să mă sune. M-a sunat abia după 2 zile. Mie mi-ar fi plăcut să o sun eu, să o întreb ce face, dacă e totul în regulă”, a mai spus Mihai Albu.

Citește și:

Adina Buzatu, despre moartea tatălui ei: „Pierderea unui părinte toată viața te urmărește”

Familia lui Nelu Ploieșteanu vrea să dea în judecată spitalul în care artistul a fost internat

Marius Elisei a reacționat după ce s-a scris că are o nouă iubită și că aceasta ar fi însărcinată

Ce părere are fiica perechii despre neînțelegerile dintre părinții ei?

„Până nu demult, hai să zicem până acum un an de zile, [Mikaela] nu a înțeles absolut nimic din ce i se întâmplă. Acum, în ultimul an, neavând o relație prea directă cu mine, eu cred că s-a și reușit să o distanțeze oarecum de mine.

Am și telefonul blocat. (…) Nu pot să o sun, ea nu poate să mă sune, decât dacă o sun pe fosta soție și are chef să mi-o dea. Are cont de Instagram de o lună de zile, eu sunt blocat”, mai spunea Mihai Albu în 2020.

Potrivit spuselor lui, designerul crede că Iulia încearcă să o îndepărteze pe fiica lor de el. „Mi-am pierdut, este foarte clar, și autoritatea în fața copilului.”

Foto: Instagram; Facebook; Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter