Mihai Albu a răspuns acuzațiilor fostei lui soții, Iulia Albu

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 08 ianuarie 2021, 16:10

După opt ani de mariaj, în anul 2013, Iulia (39 de ani) și Mihai Albu (58 de ani) au decis să se separe. Fostul cuplu are împreună o fiică, Mikaela, în vârstă de 11 ani. Recent, fashion editorul și-a acuzat fostul soț că ar fi pus-o pe fiica lor în pericol, petrecând Revelionul în apartamentul unui vecin.

„Au participat în total 9 persoane. Într-un apartament de bloc. Nimeni nu a purtat mască”, a spus Iulia. Ulterior, designerul a răspuns acuzațiilor. În prima parte a mesajului publicat în mediul online, Mihai a menționat că fiica lor a fost cea care și-a dorit să petreacă atât Crăciunul, cât și Revelionul alături de el.

Mihai Albu a răspuns acuzațiilor fostei lui soții, Iulia Albu

În data de 23 decembrie, Mikaela a plecat la tatăl ei. A doua zi, la ora 13:00, designerul spune că un executor judiciar i-a adus la cunoștință că era dat în judecată de Iulia și că la ora 15:00 trebuia să ajungă la tribunal în „regim de mare urgență”.

„Sunt judecat, sunt apărat și apoi absolvit de orice vină. Revenim acasă bucuroși, împodobim bradul și îl așteptăm pe Moșul care vine încărcat cu de toate. Bucurie mare. Peste câteva zile vine și Revelionul.

În imobilul în care locuiesc am doi foști colegi de la Arhitectură căsătoriți și cei doi copii minori ai lor. Cobor cu Mika la 23:30 să ciocnesc un pahar de șampanie cu adulții și copiii să se joace un pic.

Urmărim artificiile de pe balcon, ne urăm și ne felicităm, copiii se bucură. La un moment dat, apare și o altă familie cu un minor. Ciocnim un pahar de șampanie și ne felicităm. La 00:30 mergem acasă și ne culcăm bucuroși de trecerea în noul an. NU PETRECERE!!”, a scris Mihai Albu.

Iulia Albu: „Îmi este FRICĂ de acest om”

În acuzațiile sale, Iulia mai nota: „Da! Îmi este FRICĂ de acest om pe care și eu l-am văzut atâția ani cum îl vedeți și voi, până în clipa în care s-a transformat într-un monstru. Și știu foarte bine de ce a fost și este capabil. Fiica mea și cu mine vom merge să ne testăm. Dumnezeu să ne ajute”.

„Cred că nu mai trebuie să amintesc că nu sunt și nu mi-am propus să devin vreodată un pericol pentru cineva. Iar orice demers de acest gen formulat de mama fiicei mele nu face decât să dovedească o dată în plus că nu e interesată în a menține liniștea și armonia, atât de benefice fiicei noastre.

Operațiunea „monstrul” a fost încheiată cu succes. ASTĂZI MIKA ȘI-A CONSOLIDAT DREPTUL SUPERIOR DE A AVEA LEGĂTURI FIREȘTI CU TATĂL EI!”, a încheiat Mihai Albu.

Foto: Instagram

Citește și:

Radu Vâlcan, prima declarație despre cel de-al treilea copil: „Acum suntem fericiți”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter