Iulia Albu, noi acuzații la adresa fostului soț, Mihai Albu

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 08 ianuarie 2021, 13:21

După opt ani de mariaj, în anul 2013, Iulia (39 de ani) și Mihai Albu (58 de ani) au decis să se separe. Fostul cuplu are împreună o fiică, Mikaela, în vârstă de 11 ani.

Iulia Albu, noi acuzații la adresa fostului soț, Mihai Albu

În mediul online, fashion editorul a făcut o serie de acuzații la adresa fostului ei partener de viață: „Astăzi simt nevoia să împărtășesc ceva cu voi. Azi noapte am aflat că fiica mea a participat, aflându-se în perioada stabilită de instanță în grija tatălui ei, la un Revelion organizat de un vecin de-al tatălui ei la care au participat în total 9 persoane.

Într-un apartament de bloc. Nimeni nu a purtat mască. Acești oameni au considerat că este în regulă să calce în picioare toate normele legale, punând în pericol atât propria sănătate, cât și pe a copiilor lor.

Fostul meu soț a pus în pericol sănătatea fiicei mele în perioada dispusă de instanță ca fiind în grija lui, în mod conștient și voluntar”.

Iulia Albu: „Îmi este FRICĂ de acest om”

„Astăzi voi fi în instanță pentru a îmi apăra dreptul legal de a mă simți în siguranță. Asta după ce prima instanță a decis că este normal să glumești pe un post TV cu acoperire națională că ți-ai fi dorit să ai un pistol la întâlnirea cu mama copilului tău, viitorul ei soț și în prezența Mikaelei.

Și după multe alte povești urâte pe care ÎNCĂ mă încăpățânez să nu le fac publice. Da! Îmi este FRICĂ de acest om pe care și eu l-am văzut atâția ani cum îl vedeți și voi, până în clipa în care s-a transformat într-un monstru.

Și știu foarte bine de ce a fost și este capabil. După aceea, fiica mea și cu mine vom merge să ne testăm. Dumnezeu să ne ajute”, a încheiat.

Pe lună, Mihai Albu are patru zile în care o poate vedea pe Mikaela. Cu toate acestea, potrivit designerului, Iulia nu îi permite întotdeauna să-și vadă fiica în zilele respective.

Foto: Instagram

Citește și:

Iulia Albu a fost întrebată de un urmăritor dacă și-a mărit sânii. Cum a răspuns?

După ce a fost acuzată de Iulia Albu că poartă blănuri naturale, Adelina Pestrițu a reacționat

Iulia Albu își aniversează iubitul. Mesajul emoționant pe care i l-a transmis

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter