Mihaela Rădulescu și-a asumat rolul de soacră: „Este o situație nouă cu care văd că mă descurc bine”

De Mădălina Manole, pe
Mihaela Rădulescu trăiește noi experiențe de viață. Acum, că fiul său, Ayan, a împlinit 15 ani și a devenit adolescent, Diva de Monaco a început să se proiecteze în postura de soacră.

Mihaela Rădulescu a avut ocazia să-i cunoască pretendentele fiului său și chiar s-a adaptat rapid la situație și s-a comportat ca o viitoare soacră exemplară: Ayan are 15 ani și are iubită. Vine acasă și doarme cu ea. Eu tot timpul mi-am făcut filmul asta cu cum o să fiu eu când o să fiu soacra. Am avut un blocaj așa. Că orice mamă responsabilă am întrebat dacă părinții ei știu și dacă o lasă. Mi-a spus că părinții ei nu știu că ea are 18 ani. M-am și trezit mai devreme să mă apuc să le fac micul dejun dimineață, e o situație nouă cu care văd că mă descurc bine. Problemă e că deja suntem la următoarea, mi s-a explicat deja că „mama, m-am cam plictisit”. La vârstă asta are nevoie de experimente și încercări”, – a povestit Mihaela Rădulescu într-o emisiune de televiziune.

Mihaela Rădulescu și-a asumat rolul de soacră: "Este o situație nouă cu care văd că mă descurc bine"

Ayan este un adolescent foarte atrăgător, face sport și se poate mândri cu un fizic de invidiat, prin urmare nu este de mirare că fiul Mihaelei Rădulescu poate cuceri pe cine își dorește.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter