Mihaela Rădulescu, marcată de această tragedie din familia ei. „Am rămas traumatizată”

De Unica.ro, pe

Invitată în podcastul Cu Inima la Vedere, găzduit de prezentatoarea știrilor Pro TV Amalia Enache (44 de ani), Mihaela Rădulescu (52 de ani) a dezvăluit care a fost motivul pentru care a ales să nască în afara țării și prin operație de cezariană.

Mihaela are un fiu, Ayan Schwartzenberg (17 ani), din fostul ei mariaj cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg (54 de ani). Mihaela și Elan au fost împreună timp de 10 ani, dintre care 4 au fost de mariaj. În prezent, Mihaela formează un cuplu cu sportivul austriac Felix Baumgartner (52 de ani). Mihaela și Felix sunt împreună din anul 2014.

Mihaela Rădulescu, marcată de această tragedie din familia ei. „Am rămas traumatizată”

„Eu am născut prin cezariană dintr-o alegere personală, pentru că am avut o tragedie în familie. Primul copil al fratelui meu a murit la naștere, dintr-un travaliu care a durat prea mult, pentru că nu a fost salvat la timp. A fost un moment foarte greu în inima mea și pentru familia mea. Noi toți, pe culoar, așteptând copilul care a trăit doar 12 ore.

De la acea întâmplare am jurat că eu nu o să nasc niciodată în România. Am rămas traumatizată pentru că acel copil ar fi putut trăi dacă în spitalul în care s-a născut el exista un tub de intubație pentru mărimea lui. Nu a existat acel tub. Era, din păcate, la Piatra Neamț, unde m-am născut eu.

Din primii bani câștigați de mine dintr-o reclamă, m-am dus la Piatra Neamț cu un camion de tuburi, nu exagerez. Am simțit nevoia să duc acolo tot ce trebuie ca să nu se mai întâmple vreodată asta altor mame. A fost o tragedie și am rămas traumatizată multă vreme”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Citește și:

Mihaela Rădulescu s-a vaccinat anti-COVID-19 la Monaco

De ce nu s-au căsătorit Dan Bittman și Mihaela Rădulescu? Artistul a dezvăluit recent

Andreea Marin, declarații surprinzătoare despre Mihaela Rădulescu

În ce relații sunt Mihaela Rădulescu și Elan Schwartzenberg după 13 ani de la divorț

După semnarea actelor de divorț, Mihaela și Elan au ieșit ținându-se de mână, însă mai târziu, foștii parteneri și-a adus acuzații grave. Prezentatoarea TV l-a acuzat pe Elan de infidelitate, în timp ce omul de afaceri a acuzat-o pe ea că-l neglijează pe fiul lor.

Ulterior, însă, fosta pereche a îngropat securea războiului. În același podcast, Mihaela a mărturisit despre Elan Schwartzenberg: „În general, femeile singure, din diverse motive, sunt și mamă și tată pentru copiii lor. Întâmplarea face că la fi-miu situația a fost fericită.

Cu tatăl lui sunt într-o relație foarte bună și cred că a fost și este cel mai bun tată pe care putea să-l aibă, chiar și în această formulă, fiecare cu viața lui. Amândoi am fost foarte prezenți în viața copilului, așa că nu pot să mă laud că am fost și mamă și tată”.

Mihaela Rădulescu: „În niciun moment nu am lăsat copilul să simtă din problema noastră”

„Cea mai mare corvoadă a vieții publice a noastră este ce scriu și zic alții, în cazul nostru, sutele de povești care au înconjurat episodul ăsta au fost o mulțime de minciuni, exagerări. În realitate a fost o despărțire după 10 ani a unor oameni care n-au știut să meargă mai departe, numai că a fost în cel mai civilizat mod cu putință și amândoi am fost conștienți că nu trebuie să ne gândim la noi, la problema adultă, ci la copil.

În niciun moment nu am lăsat copilul să simtă din problema noastră. (…) El a simțit armonia dintre părinți. (…) Chiar are un tată extraordinar, a fost o plăcere de ambele părți să fim alături de el. (…) Am avut și vacanțe împreună în formula asta, tocmai pentru ca el să simtă și bucuria de a avea doi părinți. Mereu am fost o echipă pentru Ayan, așa suntem și acum”, a mai spus jurata Masked Singer România.

Prezentatoarea TV a fost căsătorită de trei ori. Prima căsnicie, cea cu Bogdan Rădulescu, s-a încheiat în 1987. 10 ani mai târziu, din 1997 până în 1999, Mihaela a fost căsătorită cu actorul, artistul și omul de televiziune Ștefan Bănică Junior (53 de ani). Ultimul mariaj a fost cel cu Elan Schwartzenberg.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter