Mihaela Rădulescu, între mamă și soacră. Cum arată cele două femei din viața divei

De Mădălina Manole, pe
Mihaela Rădulescu, pe numele de fată, Mihaela Țiganu, a avut de unde să moștenească frumusețea, inteligența, dar și vocabularul bogat: mama sa le deține din plin.

Mihaela Rădulescu se poate mândri cu o mamă cochetă, stilată și foarte discretă. Marilena Țiganu a fost profesoară de limba și literatura română, prin urmare ne putem imagina ce educație strictă i-a insuflat fiicei sale. Cu toate că nu și-a dorit niciodată să iasă în evidență, mama Mihaelei Rădulescu a acceptat în urmă cu mai mulți ani, să pozeze alături de fiica sa în Revista Viva. Pe atunci, aceasta se ocupa îndeaproape de creșterea și educația lui Ayan, nepotul său, și se bucura când acesta, la doar doi ani, o striga Bica, ca o prescurtare de la apelativul bunica.

Mihaela Radulescu si mama sa, foto viva

Mihaela Rădulescu s-a născut într-o familie de profesori din Piatra Neamț. Din păcate, tatăl său, Florin Țiganu, a decedat în 2014, ca urmare a luptei cu cancerul. Marea durere a acestuia a fost faptul că nu are cine să-i ducă mai departe numele, deoarece ambii copii s-au ferit să-l poarte, din cauza ironiilor la care au fost supuși de-a lungul timpului din această cauză. Astfel, Florin, fratele mai mare al Mihaelei, a preferat să-și schimbe numele de familie din Țiganu în Rădulescu spre marea dezamăgire a părinților.

Mihaela Radulescu alaturi de fratele sau mai mare si de tatal sau

Mihaela Rădulescu în copilărie, alături de fratele său mai mare, Florin, și de tatăl său, Florin Țiganu

Pe de altă parte, nici viitoarea posibilă soacră a Mihaelei nu se lasă mai prejos. Mama lui Felix Baumgartener, pe nume Eva, arată foarte bine și este o femeie care, în ciuda vârstei, radiază de energie, iar acest aspect se poate observa și din fotografia pe care fiul său, sportivul Felix Baumgartener, a publicat-o pe conturile de socializare.

Felix Baumgartener si mama sa

Citește și – Dan Bittman, despre relația cu Mihaela Rădulescu: “Felix a sărit din stratosferă, dar eu am dus-o dincolo de nori”

Citește și – Mihaela Rădulescu mai vrea un copil, însă nu și Felix Baumgartner. Care este motivul

Sursă foto: Viva, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter