Mick Jagger, primul interviu după operația pe cord

De Oana Savin, pe
Mick Jagger a acordat primul interviu după ce a fost operat pe cord, în primăvara acestui an. Solistul a declarat că se simte foarte bine și este gata să își reia activitățile.

Mă simt destul de bine”, a declarat Mick Jagger pentru un post de radio din Toronto, citat de Rolling Stone.

Am participat la multe repetiții în ultimele săptămâni”, a mai spus rockerul, care a dezvăluit că face și câteva exerciții fizice în sala de gimnastică.

În cadrul interviului acordat postului de radio Q107, rockerul a dezvăluit că el și colegii săi vor alege în această perioadă piesele pe care le vor cânta în concertele programate în turneul nord-american.

Încercăm să alegem unele pe care nu le-am mai cântat în anii recenţi, lucruri pe care nu le-am mai făcut în trecut. De cele mai multe ori, oamenii nu vor să aibă parte de prea multe lucruri necunoscute. Oamenilor le plac doar doze mici de neobişnuit. Ei nu vor ceva 100% neobişnuit”, a precizat rockerul britanic.

La sfârșitul lunii martie, trupa The Rolling Stones a anunțat că turneul nord-american programat în vara acestui an a fost amânat, întrucât Jagger avea nevoie de tratament medical.

Mick Jagger, în vârstă de 75 de ani, a publicat o declarație în care și-a cerut scuze fanilor și le-a proimis că va reveni cât mai curând pe scenă.

În luna mai, după operația pe cord, artistul a publicat pe internet o înregistrare video care îl arăta în timp ce repeta cunoscutele sale mișcări de dans în vederea reluării turneului.

Seria reprogramată de concerte pe care trupa The Rolling Stones la va susţine în vara acestui an în America de Nord va debuta pe 21 iunie cu un show în oraşul Chicago.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter