Ele sunt celebrităţile de la Hollywood hărţuite sexual de Weinstein. Iată declaraţiile acestora!

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 20 octombrie 2017, 19:15
Scandalul sexual de la Hollywood în care este implicat producătorul Harvey Weinstein a luat amploare, nenumărate celebrităţi urmând exemplul Alyssei Milano şi ieşind în faţă cu declaraţii uluitoare care-l incriminează.

Cu hastag-ul #MeToo, internetul a fost luat cu asalt şi astfel au fost revelate întâmplări mai puţin plăcute din viaţa celebrităţilor de peste Ocean. Iată lista vedetelor de la Hollywood care-l acuză pe Harvey Weinstein de hărţuire sexuală!

Angelina Jolie

Angelina Jolie a recunoscut public că a fost una dintre victimele lui Harvey Weinstein: „Am avut o experienţă nefastă cu Harvey Weinstein în tinereţe şi am preferat să nu mai lucrez niciodată cu el. De asemenea, am avertizat şi alte persoane să nu o facă” – a declarat actriţa pentru New York Times.

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow avea doar 22 de ani când producătorul Harvey Weinstein a atins-o într-un mod indecent în timpul filmărilor la pelicula Emma şi i-a propus să-i facă masaj: „Eram un copil, am fost pietrificată” – a povestit actriţa, care, pe vremea aceea, era iubita lui Brad Pitt. Ulterior, Brad a avut o confruntare directă cu producătorul, conform CNN, şi, în consecinţă, Gwyneth a fost lăsată să-şi continue rolul în film, însă, din păcate incidentul a fost ascuns.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter