Mesajul unui cunoscut vlogger după moartea lui Nelu Ploieșteanu: „Ne pleacă lăutarii să le cânte îngerilor. Solo pentru Sfântul Petru!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 02 aprilie 2021, 12:57
Mesajul vloggerului Mihai Zmenta după moartea interpretului de muzică lăutărească Nelu Ploieșteanu a reușit să stârnească un val de reacții negative pe rețelele de socializare. 

Mihai Țăranu, cunosct în social media drept Zmenta, a atras atenția internauților cu un mesaj dur despre moartea artiștilor Nelu Ploieșteanu și Cornelia Catanga.

Mesajul unui cunoscut vlogger după moartea lui Nelu Ploieșteanu

„Nelu Ploieșteanu a murit din cauza covid19 după ce a plecat din spital că nu suporta masca de oxigen. Cornelia Catanga și ea a murit zilele trecute, se tratase acasă după ureche. Ei nu credeau în covid19. Ne pleacă lăutarii să le cânte îngerilor. Solo pentru Sfântul Petru!” a scris vloggerul din Baia Mare.
Postarea nu a fost deloc pe placul unora dintre urmăritorii săi: „Aveai postări mai interesante și amuzante înainte de covid.. acum jignești prea mult oamenii și devine deranjant să văd postări de genul ăsta constant”, „Niste Glume proaste , din partea unui vlogger care nu poate sa conceapă ca nu mai e la moda…”
„În această postare, ești de-a dreptul cinic. Te admir pentru umorul pe care îl ai în general, dar ai depășit niște limite morale. Nu poți face mișto de moartea unui om, indiferent de cine a fost el, sau cum a murit. Este deplasat să „convingi” lumea de puterea și credibilitatea acestui virus, printr-un pamflet complet lipsit de empatie. Moartea nu este o glumă”, „Sper că nu erai ironic în postare, totuși au murit niște valori care reprezentau un reper important al muzicii lăutărești” sunt câteva dintre mesajele lăsate de aceștia.
În încercarea de a aduce și mai multe argumente prin care să-și susțină punctul de vedere cu privire la pericol pe care îl reprezintă noul coronavirus, Zmenta a făcut un comentariu ce i-a înfuriat și mai mult pe oamenii care îl urmăresc.
„Nu eXiStĂ CoVriG19” până te omoară sau omoară pe cineva drag. Bravo, handicapaților!” a scris acesta, iar reacțiile au fost unele extrem de dure, pline de injurii la adresa vlogger-ului.
Sursă foto: Facebook
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter