Mesajul lui Dinu Maxer după ce tatăl său a murit: „Peste 2 luni ar fi împlinit 75 de ani”

De Unica.ro, pe

Dinu Maxer trece prin momente grele după ce tatăl său s-a stins din viață. Cântărețul a publicat un mesaj extrem de emoționant pe rețelele de socializare, în care le-a dezvăluit fanilor săi amintiri pe care le are alături de părintele său.

Tatăl lui Dinu Maxer s-a stins din viață cu două luni înainte de a împlini 75 de ani. Bărbatul s-a luptat mulți ani cu cancerul. Devastat de pierderea părintelui său, artistul a publicat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant.

Citește și: Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre declinul relației cu Laurențiu Reghecampf

Cum arată Lidia Buble nemachiată. Rareori se fotografiază așa

Bill Gates, previziuni optimiste: „După ce trece valul Omicron, COVID-19 va fi ca gripa sezonieră”

Oana Roman, mesajul dur la adresa lui ÎPS Teodosie cu care și-a înfuriat fanii: „Cea mai joasă specie!”

Mesajul lui Dinu Maxer după moartea tatălui său

A fost până azi… un tată perfect! Îi mulțumesc pentru tot! Mi-a fost și tată și prieten! (…) Mi-l amintesc tinându-mă de șaua de la bicicleta… sau stând cu mine când studiam la acordeon… Apoi îmi amintesc ca s-a întors din străinătate unde a lucrat 2 ani și mi-a cumpărat o super-orgă… a fost si dur cu mine în adolescență când mă pregăteam pentru treapta I sau pentru admiterea la medicina… Mi-l amintesc în sală la primul meu spectacol și apoi bucurându-se când devenisem cunoscut…

Dezamăgit că am lăsat medicina, dar mulțumit că eram fericit cu viața mea de artist. L-am surprins apoi mândrindu-se cu mine și cu cariera mea muzicală – acesta a fost probabil cel mai frumos compliment pe care mi l-a făcut, deoarece nu era genul care lăuda sau felicita! (…)

A fost un învingător! În 2007 a primit vestea că are cancer de prostata! 11 ani mai târziu, ieșea învingător din lupta cu cancerul! Apoi a venit Andreas în viața lui… a încercat să fie bunicul care-i face pe plac și care stă cu el la orice oră din zi sau din noapte… îi dădea dulciuri când îl lăsam la el, spunându-ne: „Vreau să-și amintească de mine ca fiind bunicul care îi dădea mereu ciocolată!”

Peste 2 luni ar fi împlinit 75 de ani… dar sunt convins că pleacă împlinit din lumea asta: are trei băieți la casele lor,care i-au bucurat bătrânețea cu 4 nepoței pe care i-a văzut crescând! Mulțumim pentru exemplul pe care ni l-ai dat! Drum bun, tată!, a scris Dinu Maxer.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter