Divorțul dintre Deea și Dinu Maxer, detalii de culise. Cum s-a produs ruptura și ce se întâmplă cu cei doi copii / Exclusiv

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Vineri, 07 aprilie 2023, 10:01

S-a rupt lanțul de iubire! Dinu Maxer și Deea pornesc pe drumuri separate după 18 ani de iubire. Când s-a produs ruptura, e greu de spus, cert este că Deea a vrut altceva de la viață și a decis să renunțe la dragostea pe care o trăia de la 15 ani.

Au divorțat, iar de acum înainte Dinu și Deea Maxer sunt doi oameni liberi, care au toate șansele să fie fericiți, dar cu alte persoane.

Deea și Dinu Maxer, cronica unui divorț complicat

Și-au etalat copiii și viața la televizor, se iubeau și păreau de nedespărțit. Nimeni nu ar fi crezut că prăbușirea unei relații atât de solide e atât de aproape, deși semnele existau. Deea Maxer părea în ultima vreme că încearcă să îl schimbe pe Dinu.

La sfatul ei, artistul a ajuns într-o clinică din Turcia pentru o ridicare de pleoape. Și schimbările nu s-au oprit aici, pentru că și ea a trecut pragul medicului estetician pentru câteva modificări. Voia altceva și într-un moment și-a schimbat chiar și starea civilă.

La un moment dat, ceva a nemulțumit-o pe artista care reușea să își miște cu o dezinvoltură atât de mare șoldurile pe ritmuri orientale, dar viața nu e un belly dance, să fi fost diferența de vârstă, monotonia… ?! Au renunțat chiar și la reality show-ul de la Antena Stars în care trăirile le erau expuse în amănunt, pentru că lucrurile nu mai mergeau și mediatizarea nu le mai făcea bine.

Citeşte și: Deea și Dinu Maxer divorțează după 14 ani de căsnicie: „Am decis să încheiem căsătoria”

Deea a decis separarea și a plecat de acasă

Dinu Maxer se visa în serialul acesta, dar Deea a fost cea care a renunțat la relație și a decis că nu mai e cale de întors. A părăsit domiciliul conjugal, i-a spus că iubirea a murit și nu mai există cale de întoarcere. Conform surselor UNICA.RO, solistul a fost marcat de situație și nu s-a putut împăca ușor cu decizia jumătății sale. Ar fi ajuns la psiholog, dar deznodământul nu mai putea fi schimbat, zarurile fuseseră aruncate, așa că a trebuit să facă pace cu destinul.

Potrivit informațiilor obținute de UNICA.RO, azi au semnat actele de divorț și ar fi trasat toate detaliile. Băiatul ar fi rămas la el, fata – la ea. Și, ca o ironie a sorții, Deea va locui în același bloc cu soțul său și după separare, asta pentru că și-a achiziționat un apartament în Popești Leordeni, chiar în clădirea în care s-au mutat în vremea în care formau o familie și unde Dinu își va continua acum viața de burlac.

Citeşte și: Deea și Dinu Maxer s-au reprofilat și au dat lovitura pe plan financiar. „Câștigăm mult mai bine!” Cu ce se ocupă cei doi

Mesajul care le schimbă viața: „Am decis să încheiem căsătoria”

Dinu și Deea Maxer și-au anunțat separarea sec, marți, 28 martie, pe o rețea de socializare.

„Am decis să ne încheiem căsătoria dupa 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit”, a anunțat soția lui Dinu Maxer pe Facebook.
„Ne suntem recunoscători pentru această călătorie în care am fost pe rând, piloți! Multumesc, Dinu Maxer!”, a continuat Deea. „Voi ne știți viața, ca pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație. Pentru toate acestea vrem să vă mulțumim și totodată ne dorim să respectați acest moment din viața noastră”, a mai scris soția lui Dinu Maxer.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter