Mesajul lui Celine Dion în memoria soțului ei, Rene Angelil

De Ioana Tătaru, pe
Pe 14 ianuarie s-au împlinit 3 ani de când Rene Angelil, soțul lui Celine Dion a decedat. În memoria acestuia, artista a publicat pe pagina de Instagram un mesaj „pentru marea sa dragoste”.

Celine Dion și Rene Angelil, o dragoste adevărată

Între Celine Dion și Rene Angelil a fost o dragoste adevărată! Artista l-a cunoscut pe Rene pe vremea când avea 12 ani, iar el 38. Atunci, unul dintre cei 13 frați al acesteia i-a trimis lui Rene o casetă cu ea cântând, pentru a o ajuta să se facă cunoscută, iar Rene s-a îndrăgostit pe loc de vocea unică a lui Celine. Rene a riscat totul pentru ea și și-a ipotecat casa pentru a-i scoate primul album și pentru a o lua pe artistă în turneele mondiale. În anul 1987, Celine Dion, pe atunci în vârstă de 19 ani. și Rene au ieșit prima dată la o întâlnire, însă cei doi și-au făcut publică iubirea abia după cinci ani.

În anul 1994 s-au căsătorit, însă fericirea lor s-a zdruncinat, odată cu diganosticul primit de soțul artistei de la medici: cancer la gât. Pe data de 14 ianuarie 2016, Rene a încetat din viață în casa lor din Las Vegas, la vârsta de 73 de ani, înconjurat de familie și în brațele femeii pe care a iubit-o cel mai mult.

„Dragul meu, Rene…mereu cu mine…mereu vei fi…În memoria ta”, a scris Celine Dion la fotografia pe care a postat-o pe pagina sa de Instagram, în memoria lui Rene.

Sursă foto: Instagram, Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter