Celine Dion și-a anulat concertele din cauza problemelor de sănătate: „Am inima frântă”

Ultimul update Joi, 21 octombrie 2021, 11:28

Celine Dion a anunțat că se confruntă cu probleme de sănătate din cauza cărora este nevoită să-și anuleze concertele programate în Las Vegas.

Celine Dion, în vârstă de 53 de ani, ar fi trebuit să înceapă în luna noiembrie o serie de concerte la Resorts World Las Vegas, însă a anunțat că acest lucru nu va fi posibil din cauza problemelor sale de sănătate.

Citește și: Moment surpriză la Asia Express pentru Lidia Buble: „Lidia s-a cutremurat!”

Cu cine se iubește Patrizia Paglieri: „Suntem de patru ani împreună”

Ce a făcut Laurențiu Reghecampf după apariția Anamariei Prodan în emisiunea „La Măruță”

De ce s-a despărțit Mihaela Bilic de Constantin Stan, actualul soț al Andreei Berecleanu

Celine Dion și-a anulat concertele din cauza problemelor de sănătate

Artista a mărturisit că se confruntă cu spasme musculare „severe şi persistente”. Spectacolele din 5 – 20 noiembrie şi 19 ianuarie – 5 februarie vor fi reprogramate.

Am inima frântă din cauza asta. Echipa mea şi cu mine am lucrat la acest nou spectacol timp de opt luni, iar faptul că nu voi putea avea premiera în noiembrie mă întristează mai mult decât o pot spune.

Îmi pare deosebit de rău că mi-am dezamăgit toți fanii care și-au făcut planurile să vină în Las Vegas. Acum, trebuie să mă concentrez să-mi revin … Vreau să depășes această situație cât mai repede, a transmis Celine Dion pe rețelele de socializare.

Artista a mai transmis prin intermediul unui comunicat de presă că echipa ei medicală continuă să o evalueze și să o trateze. Din păcate, simptomele pe care le are o împiedică să danseze și să participe la repetițiile pentru show.

De asemenea, Celine Dion a mai transmis că turneul său mondial va fi reluat în data de 9 martie 2022. La București ar trebui să ajungă în 2023.

Sursă foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter