Celine Dion va concerta în România

De Oana Savin, pe
Celine Dion, în vârstă de 51 de ani, va susține un concert în România, vara viitoare, pe Arena  Națională din București.

Potrivit primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, impresarii artistei au făcut o solicitare Primăriei București în vederea susținerii unui concert.

O sursă a declarat pentru Libertatea.ro că s-a ajuns la un acord cu impresarii lui Celine Dion ca show-ul să aibă loc în luna iulie.

Momentan nu a fost stabilită o dată exactă, dar este vorba de luna iulie a anului 2020. A fost o discuție cu reprezentanții artistei și s-a convenit să fie luna iulie”, a dezvăluit sursa citată.

Gabriela Firea a spus că Celine Dion ar putea susține un concert pe Arena Națională din București vara viitoare și că urmează să discute cu Federația Română de Fotbal, pentru a se pune de acord în privința unui calendar.

„(Pe Arena Naţională, n.r.) prioritate au competiţiile sportive, sub nicio formă nu dorim să le punem în pericol, dar sunt şi solicitări care merită să fie analizate, pentru organizarea unor alte tipuri de evenimente, mari concerte. Avem acum, spre exemplu, venită solicitarea la PMB – Direcţia Investiţii, din partea impresarilor unei artiste internaţionale, pe care sunt convinsă că vor să o vadă cât mai mulţi români la Bucureşti, şi anume Celine Dion. Perioada în care ar putea să vină la Bucureşti este vara viitoare. Cu siguranţă vom vorbi cu Federaţia Română de Fotbal, cu reprezentanţii echipelor care închiriază de obicei Arena şi ne vom pune de acord şi să stabilim, bineînţeles, împreună acest calendar. Dar din verificările pe care le-am făcut până acum nu ar pune în pericol calendarul competiţional”, a spus Gabriela Firea, într-o declaraţie de presă susţinută la Arena Naţională.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter