Adele a primit în dar o gumă mestecată de Celine Dion. „E cel mai de preț lucru!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 26 octombrie 2021, 15:17

Când ești fanul numărul 1 al unui arist, ai face orice ca să poți avea ceva foarte personal de-al idolului, ceva mai mult decât un simplu autograf.

Cântăreața Adele (33 de ani), pe numele real Adele Laurie Blue Adkins, se numără printre fanele înfocate ale celebrei Celine Dion și a primit un cadou cu totul deosebit de la un prieten bun. James Corden, actor și prezentator de televiziune britanic, i-a adus lui Adele în dar o gumă mestecată de Celine Dion. Adele a postat pe pagina se Instagram un clip în care face un interviu pentru publicația Vogue. Cu ocazia interviului, artista a adezvăluit că are o gumă de mestecat folosită de Celine Dion, înrămată. Adele spune că guma respectivă este “cel mai de preț lucru din casa ei”.

Citeşte şi: Tatăl lui Adele a murit la 57 de ani. Bărbatul avea cancer

„James Corden, actorul și prezentatorul televiziune, prieten foarte buni cu mine, a făcut emsiunea Carpool Karaoke cu Celine Dion. Ei, şi cum ştia că sunt un fan al ei (n.r. – Celine Dion), i-a propus să scuipe guma din gură într-un şerveţel şi mi-a oferit-o apoi în dar. Este cel mai însemnat obiect din casa mea. Am înrămat bucata de gumă și este pe perete, acasă, la Los Angeles. Este cel mai de preţ lucru pe care-l am!”, a explicat artista, pe pagina sa de Instagram, arătându-i reporterului guma înrămată.

Adele a primit în dar o gumă mestecată de Celine Dion. "E cel mai de preț lucru!"

Adele are un nou iubit

În ultimele luni, Adele a fost surprinsă în compania agentului sportiv american Rich Paul (39 de ani). Cei doi au participat împreună la diverse evenimente, dar prietenii spunea că nu este nimic serios între ei.

Citeşte şi: Julia Roberts, terorizată și abuzată de tatăl vitreg timp de 11 ani

„Nu este foarte seriosă (n.r. – relaţia), dar se distrează bine împreună. Au prieteni comuni, totul e frumos. Se distrează şi ea este foarte sociabilă, s-a relaxat mult. Nu este la fel de intimă ca atunci când era căsătorită. Îşi trăieşte viaţa şi se descurcă grozav. Are o vară grozavă alături de [fiul ei] Angelo. Îşi petrec cea mai mare parte a timpului în LA”, spunea prietenul comun al cuplului Adele şi Rich, în vara acestui an.

Cîteva săptămâni mai târziu, Adele a postat pe pagina sa oficală de Instagram o fotografie în care apare împreună cu Rich, confirmând astfel relația cu acesta.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter