Mesajul emoționant al lui Cabral pentru bunica sa

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 19 octombrie 2018, 11:03
Cabral Ibacka și-a amintit de bunica sa pe care a pierdut-o cu mulți ani în urmă, pe vremea când era doar un copil. Într-o postare pe Instagram, prezentatorul TV i-a adus un omagiu celei care a a fost alături de el în copilărie.

Cabral Ibacka, în vârstă de 41 de ani, a publicat un mesaj emoționant pentru bunica sa și, totodată, a postat și o fotografie din copilărie: „Au trecut 36, 37 de ani și tot îmi mai aduc aminte de Mamaia Maria. Mi-aduc aminte cum îi mirosea pielea palmelor cănd mă spăla pe față ori cât de buni erau papanașii ăia ardelenești pe care-i făcea… nu gogoșile astea cu gem de le spun toți papanași. Ce om bun. Ce om bun… odihnească-se-n pace!”, – a scris Cabral pe contul său de Instagram.

Cabral si bunica sa

Cabral a dezvăluit în repetate rânduri capitole din copilăria sa pe blogul său. Prezentatorul TV a povestit despre tatăl său care l-a părăsit pentru a se întoarce în Congo, țara de origine, dar și despre prima întâlnire cu acesta, pe vremea când Cabral avea doar 13 ani.

Cabral și Andreea Ibacka, soția sa, se pregătesc să devină părinți în doar câteva luni. Cei doi vor avea o fetiță. Pezentatorul a mai fost căsătorit timp de 6 ani cu Luana Ibacka, până în 2006, și au împreună o fetiță pe nume Inoke Ibacka.

Citește șiLuminița Anghel a fost bătută de partenerul său de viață

Citește și – Andreea Berecleanu, declarație emoționantă despre mama sa: „Atât de inexplicabil şi atât de greu de descris”

Sursă foto: Hepta, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter