Meryem Uzerli, Hurrem din serialul „Suleyman”, primele imagini cu a doua fiică

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 01 februarie 2021, 14:00

Actrița Meryem Uzerli (37 de ani) a devenit mamă pentru a doua oară pe 8 ianuarie. În următoarea zi, Meryem a publicat primele imagini cu cea de-a doua fiică, Lily Koi. Pe 31 ianuarie, modelul a realizat o ședință foto alături de ambele ei fiice. Imaginile le găsiți mai jos!

Meryem Uzerli, Hurrem din serialul „Suleyman”, primele imagini cu a doua fiică

„08.01.2021 👼 Draga mea LILY KOI … LARA JEMIMA, TATI ȘI CU MINE suntem atât de bucuroși că faci parte din FAMILIA noastră! 💕 Suntem atât de binecuvântați și fericiți că ni te-ai alăturat. Îți doresc să fii protejată la nesfârșit …”, a scris actrița în dreptul a trei fotografii cu ea și cu fiica ei Lily.

Meryem a confirmat a doua sarcină în septembrie 2020. „Lara își dorea de multă vreme o soră”, a declarat Meryem Uzerli, potrivit TV Mania. Despre iubitul actriței nu se știu detalii.

În prezent, Meryem este foarte activă pe rețelele sociale. Postează adesea fotografii surprinse în cadrul evenimentelor la care participă, din ședințe foto sau din liniștea propriei locuințe, alături de fiica ei cea mare.

De mai mulți ani, Meryem locuiește în Berlin, Germania, unde și-a deschis chiar și o cafenea. Fiica ei, Lara Jemima (6 ani), este rezultată din relația cu omul de afaceri Can Ateș, care a înșelat-o în timpul sarcinii și care nu s-a implicat deloc în viața copilului. Ulterior, actrița și-a ținut viața privată departe de camerele de fotografiat.

Biografie

Meryem Sarah Uzerli este un model și o actriță de origini turcești și germane care a câștigat popularitate în anul 2011 datorită rolului jucat în drama istorică Suleyman Magnificul (Muhteşem Yüzyıl – 2011–2013), dramă urmărită cu mare interes și de români.

Meryem s-a născut în Kassel, Germania, și și-a făcut debutul în actorie cu roluri mici în producții germane. Ulterior, modelul a apărut pentru scurt timp în serialele de televiziune Notruf Hafenkante (2010) și Ein Fall für zwei (2010).

La sfârșitul anului 2010, Meryem a fost distribuită în serialul turcesc Suleyman Magnificul (Muhteşem Yüzyıl) de scenarista acestuia, Meral Okay, și de producătorul seriei, Timur Savcı.

Despre obținerea rolului, Meryem declara în urmă cu mai mult timp: „Într-o zi a sunat telefonul și am fost invitată la casting în Turcia, aproape imediat apoi am început să locuiesc în Istanbul”.

Serialul a fost difuzat în peste 60 de țări. În anul 2012, actrița a fost desemnată Femeia Anului de revista GQ Turcia. Un an mai târziu, în 2013, din cauza unor probleme de sănătate, actrița s-a retras din producție. Din episodul 103, Meryem a fost înlocuită de actrița Vahide Perçin.

Foto: Instagram / Profimediaimages.ro

Citește și:

Fiica lui Nick de la N&D este frumoasă și talentată! Cum arată Andreea?

S-au logodit Ryan Gosling și Eva Mendes? Cuplul are împreună două fiice

Ce frumoasă este fiica lui Kate Moss! Au defilat în aceeași prezentare de modă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter