Melissa McCarthy a slăbit 34 de kilograme după ce a urmat dieta ketogenică

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 02 aprilie 2018, 18:47
Melissa McCarthy, una dintre cele mai îndrăgite actrițe plinuțe de la Hollywood, a slăbit 34 de kilograme după ce a urmat dieta ketogenică și arată extraordinar.

McCarthy, cunoscută pentru rolurile sale din filmele „Fetele Gilmore”, „Mike și Molly”, și „Bridesmaids”, nu a lăsat niciodată ca farmecul mediului în care lucrează să îi afecteze stima de sine sau să îi altereze standardele de frumusețe.

Ca majoritatea vedetelor plinuțe, Melissa a avut parte doar de roluri amuzante, însă acum ea se pregătește pentru marele ecran, când va juca în două filme în același timp. Unul este o dramă intitulată „Can You ever forgive me”, iar cealaltă este o comedie, „Life of the party”.

Citește și: Vedete grase care au succes

Pregătindu-se pentru rolurile principale, actrița a ținut o dietă graduală, în sașe luni reușind să slăbească 34 de kilograme.

Deși mulți critică dieta ketogenică, în cazul vedetei pare să fi dat rezultate foarte bune. Află mai multe despre dieta ketogenică aici.

„Se poate să fie cel mai bun lucru pe care l-am făcut în viața mea. Mă simt uimitor”, a delclarat McCarthy.

Citește și: Hot or not? Uite cum s-a îmbrăcat această vedetă plinuţă

Chiar și după transformarea sa, Melissa consideră să credă că „silueta perfectă”, nu există. Potrivit acesteia, faptul că ești slab nu definește frumusețea.

„Cunosc femei care apar în reviste și despre care se spune că sunt perfecte, dar de cele mai multe ori nici măcar nu arartă așa cu adevărat”, a afirmat actrița.

„Dacă lumea consideră faptul că am slăbit că este cel mai interesant lucru la mine, atunci trebuie să îmi iau o fermă în Minessota și să las deoparte actoria”, a mai spus McCarthy.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter