Meghan Markle va încălca o tradiție de sute de ani la nunta sa cu Prințul Harry

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 29 ianuarie 2018, 13:24
Meghan Markle (36 ani) urmează să se căsătorească cu Prințul Harry (33 ani) pe 19 mai, l

a Capela St. George a Castelului Windsor. Fostă actriță, iubita prințului va încălca o tradiție de sute de ani a Casei Regale Britanice, cu ocazia nunții.

La nunta lui Meghan Markle și a Prințului Harry sunt așteptați să sosească în jur de 800 de invitați, iar cel care o va duce la altar pe Meghan va fi, cel mai probabil, tatăl acesteia, Thomas, în vârstă de 73 de ani.

Citește șiMotivul pentru care Meghan Markle poartă trei inele la mâna dreaptă

Meghan Markle va încălca o tradiție de sute de ani a Casei Regale Britanice la nunta sa cu Prințul Harry

Tradiția Casei Regale Britanice spune că tatăl miresei trebuie să țină un discurs, cu ocazia ceremoniei. Cu toate acestea, se pare că Meghan Markle va încălca această tradiție, și va lua cuvântul chiar ea.

Viitoarea ducesă este așteptată să le mulțumească atât invitaților, cât și Prințului Harry și Reginei Elisabeta a II-a (91 ani), iar gestul ei va încălca astfel o tradiție de sute de ani a Casei Regale Britanice.

Implicată în cauze umanitare și ambasadoare a Organizației pentru Femei, din cadrul Națiunilor Unite, Meghan Markle vorbește adesea în discursurile ei despre egalitatea de gen și drepturile femeilor. Întreaga lume va fi cu ochii pe ea în ziua cea mare, iar Meghan este așteptată să aibă un discurs istoric, emoționant, dar și presărat cu accente de umor.

Citește șiCe surse de venit vor avea Prințul Harry și Meghan Markle după nuntă

Ducesa care schimbă regulile

Dincolo de discursul pe care urmează să-l țină la nuntă, și care va încălca sute de ani de tradiție, Maghan Markle va intra oricum în istoria Casei Regale. Ea este prima persoană de culoare care va face parte din Familia Regală Britanică, deoarece provine dintr-o familie mixtă – mama ei este afro-americană, iar tatăl său este alb.

În plus, este mai mare decât Prințul Harry, a fost faimoasă dinainte de a-l cunoaște și, poate cel mai important lucru, este o femeie divorțată.

Markle, care a fost căsătorită între 2011 și 2013 cu producătorul de film Trevor Engelson, va deveni astfel cea de-a treia femeie divorțată care intră în Familia Regală Britanică, în contextul în care primele două femei divorțate au iscat scandaluri majore. Prima a fost Wallis Simpson, femeia de care Regele Edward al VIII-lea s-a îndrăgostit, și pentru care acesta a abdicat de la tron, iar a doua a fost celebra Camilla Parker Bowles, actuala soție a Prințului Charles.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter