Meghan Markle va fi condusă la altar de Prințul Charles

De Oana Savin, pe
Meghan Markle va fi condusă la altar, sâmbătă, de către viitorul ei socru, Prințul Charles, a anunțat, vineri, Palatul Kensington, prin intermediul unui comunicat.

Meghan Makle l-a rugat pe Majestatea Sa Prinţul de Wales să o conducă la altar la Capela St. George, în ziua nunţii ei”, a transmis Palatul Kensington.

Prinţul de Wales este încântat să o primească pe domnişoara Markle în familia regală în acest mod”, se mai arată în comunicat.

Citește și: Elton John va cânta la nunta prințului Harry cu Meghan Markle

Anunțul vine la puțin timp după ce tatăl logodnicei prințului Harry, Thomas Markle, a anunțat că nu va mai putea participa la nunta regală deoarece a suferit o intervenție chirurgicală la inimă.

Meghan Markle va fi condusă la altar de Prințul Charles

Foto: Twitter

Acest anunţ pune capăt zvonurilor care au apărut recent, potrivit cărora Meghan Markle ar fi putut fi condusă la altar de mama ei, Doria Ragland.

Prințul Harry și Meghan Markle se vor căsători, sâmbătă, la capela St. George aflată pe domeniul Castelului Windsor. După cununie, mirii vor face o plimbare prin Windsor, într-o caleaşcă Ascot Landau de secolul XIX, trasă de patru cai Windsor Grey.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, dragoste la prima vedere. Cum a evoluat relația lor

Vineri, în urma unei întâlniri pe care o vor avea cu regina Elisabeta a II-a, cei doi vor sta în hoteluri diferite din apropierea castelului Windsor şi nu se vor mai vedea până nu vor fi în faţa altarului.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter