Meghan Markle și Prințul Harry nu își vor petrece dimineața de Crăciun împreună

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 13 decembrie 2018, 14:22
Ducele și ducesa de Sussex se vor trezi împruenă la locuința reginei din Sandringham în dimineața de Crăciun, însă nu vor petrece împreună primele ore ale zilei.

Deși acesta va fi primul Crăciun în calitate de soț și soție pentru Prințul Harry și Meghan Markle, cei doi își vor petrece dimineața separat, potrivit The Mirror.

Cei doi se vor trezi împreună la Sandringham, locuința privată a Reginei Elisabeta a II-a din Norfolk în ziua de Crăciun. Dar surse regale au declarat că femeile vor rămâne în dormitoarele lor pentru micul dejun, departe de bărbați.

Fostul chef al Reginei, Darren McGrady, a afirmat că în dimineața de Crăciun doamnele se bucură de un mic dejun ușor, servit în camerele lor.

De obicei, acesta constă în fructe feliate, jumătate de grapefruit, pâine prăjită și cafea.

Între timp, bărbații vor coborî la ora 08:30 pentru a servi împreună un mic dejun consistent, format din ouă, bacon, ciuperci, pește afumat și rinichi pe grătar.

Dacă doamnele se bucură de o dimineață relaxantă în ziua de Crăciun, domnii din Familia Regală sunt în contrast, fiind nevoiți să participe la slujba de la Biserica St Mary Magdalene, care începe la ora 11:00.

Fostul majordom regal care a devenit expert în eticheta regală și a lucrat pentru Prințul Charles și Camilla timp de șapte ani, Grant Harrold, susține că acest lucru se întâmplă în multe familii aristocrate.

Motivul pentru care se întâmplă se datorează unei vechi tradiții care spune că atunci când ești căsătorit, bărbatul trebuie să coboare la micul dejun, în timp ce femeia va rămâne în cameră”, a afirmat Harrold.

Pe de altă parte, femeile singure trebuie să fie văzute „sociabile”, în timp ce femeile măritate nu sunt nevoite să meargă la masă pentru a socializa.

Harry și Meghan au mai petrecut un Crăciun împreună, în 2017, pe când erau logodiți, însă ducesa de Sussex de abia acum se poate bucura de această veche tradiție de răsfăț.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter