Meghan Markle și-a încheiat îndatoririle publice și urmează să intre în concediu de maternitate

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 14 martie 2019, 10:23
Meghan Markle și-a încheiat angajamentele publice înainte de a intra în concediu de maternitate. Totuși, ea va continua să meargă la întâlniri private.

Ducesa de Sussex i-a însoțit pe Prințul Harry, Kate Middleton și Prințul William și restul Familiei Regale, luni, la ceremonia pentru Commonwealth Day.

Meghan Markle și-a încheiat îndatoririle publice și urmează să intre în concediu de maternitate

Meghan și Harry de Commonwealth Day

Potrivit Vanity Fair, această apariție a fost ultimul angajament oficial la care a mai participat Meghan înainte de a naște.

Soția prințului Harry, care este însărcinată în opt luni, a fost foarte activă în ultimele săptămâni, participând la mai multe evenimente oficiale, inclusiv la o discuție de Ziua Internațională a Femeii, unde a vorbit despre importanța accesului la educație pentru tinerele fete.

Tot luni, înainte de a participa la ceremonia pentru Commonwealth Day, ducii de Sussex și-au petrecut dimineața la Înalta Comisie a Canadei din Londra.

La acest eveniment, Meghan a purtat o haină de lână verde și o rochie din același material, create de designerul canadian și turc Erdem.

Meghan Markle și-a încheiat îndatoririle publice și urmează să intre în concediu de maternitate

Ducesa Meghan într-o ținută Erdem

În continuare, ducesa va mai participa la evenimente private, însă nu va mai avea apariții publice.

Meghan Markle urmează să aducă pe lume primul ei copil, în luna aprilie, la mai puțin de un an de când s-a căsătorit cu prințul Harry al Marii Britanii. Bebelușul regal nu va purtea titlul de „prinț” sau „prințesă”, însă va avea titulatura de „lady” sau „duce”.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter