Meghan Markle a primit un cadou adorabil pentru bebelușul ei FOTO

De Oana Savin, pe
Meghan Markle și Prințul Harry au primit foarte multe cadouri drăguțe pentru viitorul lor copil, însă ultimul dar este de-a dreptul adorabil.

În timpul turneului regal din Australia, Fiji și Tonga, cuplul britanic a primit jucării, cărți și ținute foarte drăguțe pentru bebelușul lor încă nenăscut.

Dar la ultima oprire, în Noua Zeelandă, Harry și Meghan au primit cel mai adorabil cadou de până acum – o pereche mică de cizme Wellington, relatează The Mirror.

Cizmulițele, ce par perfecte pentru un copilaș, sunt decorate cu o scenă locală vesel colorată și multe fructe de kiwi.

De asemenea, viitoarea mămică a primit o eșarfă pentru bebeluși făcută din lână locală, precum și două coliere din piatră verde, pe care ducii și le-au pus imediat la gât.

 

View this post on Instagram

 

Got my wellies . The rain ☔️ has got nothing on me 🤪🤪.

A post shared by Babysussex_2019 (@babysussex_2019) on

Harry și Meghan au luat parte la o competiție

Ducele și ducesa de Sussex s-au alăturat copiilor pentru o competiție de aruncat cizme de cauciuc. Meghan a demonstrat că are un talent neobișnuit la acest sport insolit inventat în Noua Zeelandă.

Ducesa a aruncat fără probleme o cizmă roşie până la un punct alb. Reuşind acel lucru, ea l-a învins pe soţul ei, Harry, în aplauzele copiilor din echipa sa.

Meghan Markle a primit un cadou adorabil pentru bebelușul ei FOTO

Isabella Iti, una dintre elevele de la Pinehill School unde a fost organizat evenimentul, a spus că în cuplul princiar britanic a domnit o atmosferă de competiţie copilărească.

Cred că ea îşi spunea că nu avea nicio şansă să câştige. Şi totuşi a câştigat„, a adăugat fata.

Aruncarea de cizme de ploaie sau „welly wanging”, aşa cum este cunoscut acest sport în Noua Zeelandă, este practicat cu ocazia unor sărbători săteşti sau a unor evenimente de caritate. Tăiatul de lemne, scuiparea sâmburilor de măsline şi urcarea în copaci cât mai repede posibil sunt, de asemenea, activităţi populare.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a plănuiește să abdice în trei ani

Citește și: Prințesa Ayako a Japoniei a renunțat la titlu și s-a măritat cu un bărbat din popor

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter