Meghan Markle, primele fotografii cu burtica de gravidă

De Oana Dinu, pe Ultimul update Vineri, 19 octombrie 2018, 14:54
La câteva zile după ce Palatul Kensington a anunțat că Meghan Markle este însărcinată, au apărut și primele fotografii cu burtica de gravidă a soției Prințului Harry. 

Aflați într-un turneu de 16 zile în Australia, Noua Zeelandă și insulele Pacificului de Sud, Prințul Harry și soția sa, Meghan, par mai fericiți ca niciodată, odată ce au împărtășit vestea că anul viitor vor deveni părinți. La fiecare întâlnire cu fanii, cei doi au afișat un zâmbet larg și s-au ținut tot timpul de mână.

Meghan este extrem de relaxată și nu doar că nu își mai ascunde burtica de gravidă, dar poartă ținute care îi scot în evidență formele. Un exemplu este rochia bleumarin semnată de designerul australian Dion Lee, pe care a îmbrăcat-o în cadrul unei întâlniri oficiale cu Guvernatorul Statului Victoria, ce a avut loc la Melbourne.

Meghan Markle intr-o rochie bleumarin

Și în ținuta pe care Ducesa de Sussex a purtat-o în timpul unei vizite la Liceul de fete Macarthur se întrezărește sarcina ce a ajuns deja în trei luni, conform presei internaționale. Nu putem să nu observăm că Meghan are deja pofte… coloristice. Și la nunta Prințesei Eugenie, fosta actriță americană a ales o ținută complet bleumarin.

Meghan Markle

Chiar și gesturile lui Meghan sunt în ton cu noua calitate de viitoare mămică. Aflată în apropierea unei plaje din sudul Melbourne-ului, la brațul soțului ei, Ducesa de Sussex a fost surprinsă în timp ce își ținea mâinile pe burtică. Într-o altă imagine, își ținele mâinile sub abdomen, poziție ce conturează perfect formele ușor rotunjite.

Meghan Markle insarcinata, alaturi de printul Harry

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit în data de 19 mai 2018, după aproape 18 luni de relație, la Capela St. George de la Castelul Windsor. Tot acolo, în data de 12 octombrie, s-a căsătorit și Prințesa Eugenie, fiica Prinţului Andrew, al treilea copil al Reginei Elisabeta a II-a, la nunta căreia Ducii de Sussex au ales să le dea membrilor Familiei Regale vestea că vor deveni părinți.

Citește și: 

10 întrebări pe care este obligatoriu să le adresezi părinților tăi

Vremea 19 octombrie 2018. Temperaturile sunt în scădere

Sursă foto: Hepta / Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter