Meghan Markle: ”Prietenii m-au sfătuit să nu mă căsătoresc cu Harry.” Răspunsul fanilor englezi

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 22 octombrie 2019, 15:50
Meghan Markle a făcut dezvăluiri incredibile în cadrul unui interviu acordat în timp ce se afla în turneu în Africa de Sud. Aceasta a mărturisit că prietenii ei britanici au sfătuit-o să nu se căsătorească cu Prințul Harry.

Când l-am cunoscut pe soțul meu, prietenii mei din America au fost fericiți, dar prietenii mei britanici mi-au spus: „Suntem siguri că e grozav, dar nu ar trebui să o faci pentru că tabloidele britanice îți vor distruge viața”. Iar eu naivă, eu sunt americană, nu avem așa ceva acolo, am spus: despre ce vorbiți? Nu are niciun sens. Nu înțelegeam. Așa că da, a fost complicat”, a povestit ducesa de Sussex, care a explicat că nu se aștepta să fie atât de mult criticată de presa din Marea Britanie.

În cadrul acestui interviu, Meghan a dezvăluit și porecla pe care i-a pus-o soțului ei și a vorbit și despre cât de dificilă este maternitatea.

Aceasta a afirmat, cu lacrimi în ochi, că a fost extrem de dificil să fie o proaspătă mămică și o femeie proaspăt căsătorită, iar în acest timp să fie urmărită de presă. Mai mult, Meghan Markle a spus că se luptă să ”supraviețuiască” din punct de vedere emoțional în această perioadă foarte dificilă pentru ea.

Dacă fanii ei americani au răspuns prin mesaje de susținere, cei din Anglia nu sunt atât de înțelegători, iar pe rețelele sociale au apărut o mulțime de mesaje răutăcioase. „Drăguță, toți ne luptăm să supraviețuim. Problema e că noi, plătitorii de taxe și impozite, avem vieți mult mai grele, în care ne luptăm să jonglăm cu munca și îngrijirea copiilor, în timp ce ne plătim creditele sau chiriile. Nu ne facem vacanțele în afara țării și nu ne plângem deloc. Tu ai bani, ești sănătoasă și te bucuri de un copil perfect. Poți să mergi unde vrei, când vrei și noi, plătitorii de taxe, trebuie să îți finanțăm călătoriile, dar să nu te criticăm niciodată și să nu îți cerem nimic. Nu prea e corect, nu-i așa?”, i-a scris un englez pe Twitter.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter