Meghan Markle, „forțată” să ia parte la tradiția de Crăciun a Reginei Elisabeta a II-a

De Oana Savin, pe
Meghan Markle își va petrece primul Crăciun ca membru al familiei regale britanice urmărind un serial tv, aceasta fiind tradiția Reginei Elisabeta a II-a și de la care nimeni nu are voie să lipsească.

Ducele și ducesa de Sussex se vor alătura Reginei la Sandringham, în Norfolk, de Crăciun.

Aceștia vor pariticipa la slujba de la Biserica St Mary Magdalene și la o masă mare de Crăciun.

Însă, pe lângă aceste două obiceiuri, Familia Regală se vor strânge într-un salon pentru a viziona serialul tv EastEnders, ediție specială de Crăciun. De asemenea, toți voi fi nevoiți să fie prezenți în momentul în care Regina Elisabeta a II-a va ține un discurs.

Regina iubește EastEnders și de fiecare Crăciun televizorul este deschis pentru a urmări serialul”, a afirmat o sursă din cadrul familiei pentru The Sun.

Este o tradiție de familie deosebită și ne-negociabilă și cu atât mai mult urmărirea discursului Reginei”, a mai spus sursa citată.

Deși acesta este primul Crăciun al lui Meghan ca membru al Familiei Regale britanice, ea a mai petrecut și în 2017 această perioadă a anului alături de Prințul Harry și familia lui, pe când erau logodiți.

Cuplul și-a anunțat logodna în noiembrie 2017, după o relație de 16 luni. Cei doi s-au căsătorit pe 19 mai anul acesta, iar primul lor copil va veni pe lume în primăvara anului 2019.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter