Meghan Markle citește povești pentru copii purtând bijuterii de sute de mii de dolari

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 28 octombrie 2021, 21:28

Meghan Markle își face reclamă propriei cărți pentru copii, “The Banch”, purtând bijuterii de peste 400.000 de dolari.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Ducesa de Sussex a apărut pe contul de Youtube “Brightley Storytime” îmbrăcată într-o pereche de blugi, o cămașă bleu și bijuterii luxoase. Potrivit Daily Mail, Meghan poartă un ceas Cartier din aur, model Tank, în valoare de 23.000 de dolari, care i-a aparținut pe vremuri prințesei Diana, o brățară Cartier love, de 6.000 de dolari și o brățară tenis din aur, semnată Jennifer Meyer, estimată la 3.000 de dolari. Meghan mai are un inel roz ce valorează 62.000 de dolari, plus inelul de logodnă primir de la prințul Harry, în valoare de 350.000 de dolari.

Citeşte şi: Meghan Markle a împlinit 40 de ani! 4 lucruri pe care nu le știai despre actriță

Așezată confortabil în grădina vilei din Montecito, California, în valoare de 14,6 milioane dolari, Meghan citește povești pentru copii din cartea scrisă de ea. Această carte, se vinde cu prețul de 18,99 de dolari, și a fost inspirată dintr-o poezie pe care Meghan a scris-o pentru Harry, de Ziua Tatălui.

Așa cum era de așteptat, Meghan Markle a fost dur criticată de internauți în mediul online pentru felul în care s-a afișat pentru a citi povești pentru copii.

Citeşte şi: Cum prepară Meghan Markle banana bread, desertul preferat al prințului Harry

“E ridicolă!”, “Ești o ipocrită”, “Ce păcat! Folosești un titlu pe care nu ar trebui să-l folosești pentru a te promova și a câștiga bani. Câtă ipocrizie” – i-au transmis câțiva internauți, pe Instagram.

Meghan și Harry s-au separat de familia regală în ianuarie 2020

Meghan și Harry s-au căsătorit pe 19 mai 2018. Doi ani mai târziu, la începutul lui 2020 cuplul a anunțat că se retrage din rolul de membri seniori ai familiei regale britanice. Drept consecință a acestei decizii, cuplul a încetat să mai beneficieze de securitate și finanțare din partea Casei Regale.

În martie 2021, într-un interviu găzduit de Oprah, perechea a vorbit deschis despre  motivele pentru care s-au retras din familia regală. Meghan a dezvăluit atunci că Ducesa de Cambridge a făcut-o să plângă înaintea nunții cu Harry, că s-a simțit captivă, că a avut gânduri sinucigașe și că, deși a cerut ajutor, nu l-a primit, dar și că nuanța pielii lui Archie ar fi fost unul dintre motivele din cauza căruia micuțul nu a primit un titlu regal.

Foto – Captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter