Meghan Markle, cea mai sexy apariție de până acum

De Unica.ro, pe

Meghan Markle a renunțat la ținutele sobre, impuse de codul vestimentar al Casei Regale Britanice, și a purtat cea mai sexy rochie de până acum, la un eveniment important la care a participat alături de Prințul Harry.

Ducii de Sussex au fost invitați la un eveniment în onoarea veteranilor de război, în contextul în care joi, 11 noiembrie 2021, se împlinesc 103 ani de la încheierea Primului Război Mondial.

Cu această ocazie, soția Prințului Harry a strălucit pe covorul roșu, purtând cea mai sexy ținută de până acum! Meghan Markle și-a făcut apariția într-o rochie roșie, lungă, crăpată în față, cu un decolteu adânc și cu spatele gol, semnată Carolina Herrera, pe care a accesorizat-o cu pantofi cu toc Giuseppe Zanotti, o pereche de cercei Maison Birks și o brățară Cartier.

Este pentru prima oară când Meghan apare la un eveniment atât de sexy îmbrăcată, iar presa de peste ocean susține că ar vrea să demonstreze că și-a recuperat rapid silueta după cea de-a doua naștere. Meghan și Prințul Harry au devenit părinți pentru a doua oară în iunie anul acesta.

Citește și – Cum arată Pamela Anderson nemachiată la 54 de ani

Citește și – Pavel Stratan, despre mariajul fiicei sale: „Întotdeauna am avut încredere în Cleopatra”

Citește și – Nicole Cherry, despre ultimele luni de sarcină: „Nu mai e așa ușor”

Citește și – Sora lui Petrică Mîțu Stoian, adevărul despre relația regretatului artist cu solista Niculina Stoican

Citește și – Andie MacDowell, mândră de ridurile și de părul ei alb

Atât Meghan, cât și Harry au purtat în piept broșe în formă de flori de mac, simboluri ce onorează viețile pierdute ale militarilor care au murit în război.

Pentru Prințul Harry evenimentul a avut o însemnătate deosebită, având în vedere faptul că a făcut parte din armata britanică timp de 10 ani.

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter