Meghan Markle a revenit în Marea Britanie. Cum arată ducesa la două luni de când a plecat în Canada

De Oana Savin, pe
Meghan Markle a revenit în Marea Britanie pentru ultimele angajamente pe care le are ca membru al Familiei Regale. Ducesa de Sussex s-a mutat la începutul lunii ianuarie în Canada, alături de fiul ei, Archie. 

Meghan (38 ani) și Prințul Harry (35 ani) și-au făcut prima apariție publică împreună după ce au anunțat că renunță la rolul de seniori ai Casei Regale britanice. Cei doi au participat, joi seară, la decernarea premiilor Endeavour Fund la Mansion House din Londra.

Potrivit The Mirror, ducii au zâmbit tot timpul, încă de când au coborât din mașina lor oficială. Deși au fost aplaudați, din sală s-au auzit și câteva huiduieli în momentul în care Markle a spus că se simte „bine că s-a întors”.

Citește și: Meghan Markle vrea să revină în actorie în rolul unui supererou

Toți ochii au fost îndreptați asupa soției lui Harry care nu a mai fost văzută în această țară încă de când au făcut anunțul privind părăsirea familiei regale, la începutul lui ianuarie, spre dezamăgirea Reginei Elisabeta a II-a.

Meghan a purtat la acest eveniment o rochie turcoaz, pantofi cu toc bleumarin și cercei de aur. Părul și l-a prins la spate și a purtat un machiaj puternic, spre deosebire de celelalte evenimente oficiale când a optat pentru un make-up natural.

Citește și: Cum arată vila pe care Prințul Harry și Meghan vor să o cumpere în Malibu

Vezi în Galeria FOTO cum a arătat Meghan Markle la premiile Endeavour.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter