Meghan Markle a primit o poreclă foarte drăguță de la mama sa

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 15 aprilie 2019, 12:24
Meghan Markle a primit o poreclă foarte drăguță de la mama ei, Doria Ragland. Iar aceasta încă o strigă așa pe fiica sa.

Este măritată cu un prinț și pe cale să devină ea însăși mamă, dar asta nu înseamnă că mama sa o vede altfel decât atunci când era doar o copilă. Doria Ragland a fost întotdeauna apropiată de fiica sa, iar relația lor este una deosebită, a dezvăluit unchiul lui Meghan, Joseph Johnson.

Ragland, în vârstă de 62 de ani, este așteptată în Marea Britanie pentru a fi alături de fiica sa în momentul în care ducesa va naște primul ei copil.

Potrivit lui Johnson, Doria întotdeauna a strigat-o pe fiica sa „Floare” și continuă să îi spună așa în continuare.

El a declarat pentru Daily Mail că Doria a învățat-o pe Meghan „iubirea și blândețea și stima”, precum și importanța „de a-i ajuta pe ceilalți și să aibă mult curaj”.

Joseph a mai spus că sora sa vitregă a fost uimită când a aflat că fiica sa se va mărita cu Prințul Harry.

Cu toții am fost uimiți. Șocați. În special Doria. Era atât de încântată”, a explicat el.

Continua să spună: Micuța mea Floare! Cum poate asta să fie adevărat? De necrezut! Floarea mea va fi prințesă”, a povestit bărbatul.

Meghan Markle și Prințul Harry se pregătesc să devină părinți în următoarele săptămâni. Cei doi au anunțat că vor păstra secrete detașiile privind venirea pe lume a bebelușului lor și vor anunța nașterea acestuia după ce vor fi sărbătorit împreună, ca o familie.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter