Meghan Markle a născut un băiețel

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 08 mai 2019, 09:42
Meghan Markle, soția Prințului Harry și Ducesă de Sussex, a adus pe lume primul ei copil, un băiețel.

În cursul zilei de luni, 6 mai, Palatul Regal a anunțat faptul că ducesa intrase în travaliu la primele ore ale zilei. Până acum nu se știau detalii despre noul bebeluș regal, mulți crezând că acesta s-a născut deja. Soția Prințului Harry depășise deja termenul de 40 de săptămâni cu aproape o săptămână.

Anunțul a fost făcut pe contul oficial de Instagram al Ducilor de Sussex.

Suntem încântați să vă anunțăm că Altețele Lor Regale, Ducele și Ducesa de Sussex și-au întâmpinat primul născut, în dimineața zilei de 6 mai 2019. Fiul Înălțimilor Lor Regale cântărește 3 kilograme și 260 de grame. Atât Ducesa cât și bebelușul sunt bine și sănătoși, iar cuplul le mulțumește membrilor publicului pentru că le-au împărtășit încântarea și i-au susținut în această perioadă specială din viețile lor. Mai multe detalii vor fi oferite zilele următoare”, este mesajul transmis pe Instagram.

Anunțul Palatului Buckingham

De asemenea, Palatul Buckingham a anunțat că Meghan a născut la casa sa de pe domeniul Windsor un băiețel în această dimineață, la ora locală 05:25 (07:26 ora României).

Regina, Ducele de Edinburgh, Prințul de Wales, Ducesa de Cornwell, ducii de Cambridge, Lady Jane Fellowes, Lady Sarah McCorquodale și contele  Spencer au fost informați și sunt încântați de această veste”, au precizat reprezentanții Casei Regale.

Mama lui Meghan, Doria Ragland, se află alături de fiica sa la Forgmore Cottage.

Mama ducesei, Doria Raglad, care este extrem de fericită de venirea pe lume a primului ei nepot, este împreună cu Altețele Lor Regale la Frogmore Cottage. Înălțimile Lor și bebelușul sunt bine”, a mai dezvăluit Palatul Buckingham pe contul oficial de Twitter.

Meghan Markle a născut. Bebelușul este al 7-lea la tron

Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat în trecut că nu vor să-și expună bebelușul prea mult, preferând să-l prezinte lumii mai târziu, după ce vor apuca să se bucure de el în familie.

„Ducele și Ducesa de Sussex sunt foarte recunoscători pentru gândurile bune pe care le-au primit de la oamenii din Regatul Unit și din întreaga lume, în timp ce se pregătesc să își întâmpine bebelușul. Altețele Lor au luat decizia de a ține private planurile privind venirea pe lume a bebelușului lor”, a anunțat în urmă cu o lună Palatul Kensington.

meghan markle si printul harry la un eveniment in luna februarie

Acum că Meghan Markle a născut, bebelușul ei și al Prințului Harry este oficial a 7-a persoană la tron. Noul bebeluș regal l-a trimis pe locul al optulea pe Prințul Andrew, cel de-al doilea fiu al Reginei.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter