Meghan Markle a încălcat una dintre cele mai importante reguli de protocol impuse de Casa Regală britanică

De Oana Dinu, pe Ultimul update Vineri, 29 iunie 2018, 12:46
Meghan Markle a încălcat una dintre cele mai importante reguli de protocol impuse de Casa Regală britanică, la recepția găzduită de Regina Elisabeta în incinta Palatului Buckingham.

Meghan Markle a încălcat una dintre cele mai importante reguli de protocol impuse de casa regală britanică, în timpul unei recepții găzduite de Regina Elisabeta la Palatul Buckingham, relatează presa internațională.

Aceasta a participat alături de soțul ei, prințul Harry, în calitate de invitați speciali, la Gala Young Leaders Awards, o ceremonie anuală care recunoaște meritele celor care fac schimbări în diferite domenii, în Marea Britanie și în statele care fac parte din Commonwealth, organizație al cărei ambasador este ducele de Sussex.

regina si ducii de sussex

Meghan a arătat impecabil într-un deux piece roz pudrat de la Prada, accesorizat cu un plic din piele Prada și pantofi din piele întoarsă de la Aquazzura Deneuve. Aceasta a primit laude și pentru schimbarea de look inspirată de cumnata sa, ducesa de Cambridge.

Totuși, fosta actriță de la Hollywood mai are de învățat la capitolul reguli și obiceiuri. Experții în eticheta regală au taxat neatenția ducesei, care, fără să-și dea seama, s-a așezat picior peste picior, gest considerat a fi jignitor la adresa reginei. Meghan și-a dat seama imediat de greșeală și și-a corectat  postura, adoptând o poziție demnă de statul ei de ducesă, cu picioarele înclinate într-o parte și gleznele încrucișate.

meghan, harry, regina

 

Nu este pentru prima oară când Meghan Markle se abate de la rigorile familiei regale britanice. Tot la o recepție, în luna aprilie, aceasta și-a făcut apariția într-o rochie neagră, deși eticheta regală spune că ţinutele negre pot fi folosite doar dacă este vorba de o înmormântare.

Citește și:

Leonardo DiCaprio și Brad Pitt joacă împreună în filmul „Once Upon a Time in Hollywood”. Cum arată actorii

Joe Jackson, tatăl lui Michael Jackson, a murit

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter